IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Кои хора най-бързо забравят бившите си?

16 август 2020 19 30

За тях няма връщане назад

Снимка: Pexels

Позната ли ви е следната ситуация: Петък вечер е, а вие сте навън с приятели. Вече сте необвързани и се наслаждавате на мига. Тъкмо сте започнали да се забавлявате и да празнувате настъпването на уикенда, когато бившето ви гадже ви изпраща съобщение. Иска отново да се срещнете, дори и само за една вечер.

За някои връщането при старата любов е напълно безобидно. За други обаче това ще причини още повече болка и съжаление, отколкото една импулсивна прическа в домашни условия. Ако вие спадате към втората графа, най-вероятно сте един от зодиакалните знаци, които никога не биха започнали наново вече приключила връзка. Предпочитате да продължите напред и да оставите някои хора в миналото.

раздяла pexels

Снимка: Pexels

Колкото и да сте били щастливи преди, краят на взаимоотношенията ви е показал, че трябва да направите промяна в себе си и да не позволявате да бъдете третирани както преди. Затова предпочитате да изхвърлите телефона си, вместо да отговорите на едно късно съобщение, изпратено от бившия.

Ето кои зодии никога няма да се върнат при бившата любов

Овен

Овните са приятелски настроени и добродушни хора, докато не започнете да ги ядосвате. Когато някой се опитва да им направи мръсно, представителите на този знак няма да се поколебаят да се отърват от този човек. Егото на Овена е много по-крехко, отколкото си мислите, така че дори когато връзката е приключила по приятелски, той вече не проявява любовен интерес към вас.

Лъв

Точно както Овена, Лъвът се гордее с репутацията си и няма да позволи на никого да я развали. Той умее да задържа гняв в себе си и много добре помни кой и кога го е наранил. Те обичат драмата, но рядко искат да участват в нея. Лъвовете могат да останат приятели с бившите си половинки, но за нещо повече и дума не може да става.

Скорпион

При Скорпионите извинението винаги е закъсняло. Колкото и да обичат сексуалните преживявания, те никога не могат да простят изневярата. Родените под този знак не само изтриват номера на бившия си, но се и преструват, че този човек не съществува. Скорпионът може цял живот да таи гняв към онзи, който го е наранил.

Козирог

Разумните и рационални Козирози имат точно нулева възможност за нестабилност в щателно организирания си живот. Те винаги обичат да знаят какво следва, а срещата с бивша половинка може да има напълно неочаквани последици. Представителите на този знак търсят партньор, с когото могат да изградят бъдеще, а не да преразглеждат миналото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари