IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Кои хора не обичат дълготрайните връзки?

22 август 2020 19 30

За тях личното пространство е по-важно от всичко

Снимка: Pexels

За някои хора най-доброто важното нещо е семейството и дълготрайното обвързване. Те се чувстват прекрасно в компанията на половинката си и не биха заменили времето с нея за нищо на света. И макар това да е чудесно качество в характера на човек, не всеки се чувства по този начин

Има зодиакални знаци, които предпочитат мимолетните преживявания пред това да се прибират при един и същи човек цял живот. За тях отдадеността и сексуалността изобщо не си подхождат. Въпреки че тези зодии са готови да се установят, ако намерят правилния човек, то те не бързат да предприемат подобна крачка. Това е така, защото те обичат разнообразието и искат да изживеят живота си на максимални обороти преди да се задомят.

Ето кои зодии не бързат да се установят на едно място

Близнаци

Близнаците са известни като най-любопитния знак в зодиака и напълно си отговарят на репутацията. Те обичат да изследват и да се свързват с хората, но не се задържат дълго на едно място. Представителите на тази зодия не се привързват бързо, така че с лекота могат да се откажат от човек, ако той не им е по вкуса. 

секс, двойка

Снимка: Pixabay

Хората тук обичат да преследват някого и да се наслажадат на проявения интерес от другата страна. Това обаче не означава, че те бързат да влязат в дългосрочна връзка. По-скоро Близнаците се радват на играта и на гонитбата, защото по този начин поддържат нещата забавни и свежи.

Стрелец

Стрелецът е свободният дух на зодиака. Той е воден от желанието за нови преживявания, така че рядко остава на едно място за дълъг период от време. Вместо това, Стрелците се доверяват на интуицията си и продължават с приключенията. Именно тази част от характера прави представителите на този знак неподходящи за дълготрайна връзка. Те предпочитат да държат вратата отворена, за да могат във всеки един момент да напуснат взаимоотношенията.

двойка, целувка

Снимка: Pexels

Освен това Стрелците са много харизматични и обичат да се забавляват, така че не се оплакват от ухажори. Те гледат на сексуалните преживявания като нещо красиво, така че са склонни и на нещо неангажиращо. 

Водолей

Като цяло Водолеят не е прекалено емоционален и отнема време, за да се довери на някого. Често това означава, че този знак предпочита неангажираща връзка, която постепенно да се превърне в нещо повече. Представителите на тази зодия обичат да имат опцията да избягат без да наранят човека отсреща. Затова и Воделят трудно влиза в дългосрочни взаимоотношения. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари