IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Септември е - кои зодии ще имат късмет в любовта?

3 септември 2020 17 30

Време е да помислите за романтика

Снимка: Pixabay

Всеки има добри и лоши дни, особено тези, които търсят любовта. Въпреки че не всеки ден те удря стрелата на Купидон, все пак романтиката може да почука и на твоята врата. Сезонът на сватбите може и да приключва, но това не означава, че септември няма да ни донесе щастие. Любовта е навсякъде, така че трябва да отворим сърцето си за нея и съвсем скоро може да срещнем своята половинка.

Очарователен, но изпълнен с екстремни енергийни промени, септември започна с пълнолуние в Риби, което можеше да наблюдавме на 2 септември. Този знак има репутацията на мечтател и романтик, така че е напълно възможно да сте усетили удара на стрелата на Купидон. Меркурий пък ще навлезе във Везни на 5 септември, което ще създаде по-меко общуване с околните и предпоставки за романтика. 

Венера, планетата на любовта, навлиза в Лъв на 6 септември, което автоматично добавя шанс за нова връзка или заздравяване на вече съществуващата. Взаимоотношенията между влюбените също ще бъдат на преден план, когато Слънцето навлиза във Везни на 22 септември, точно за есенното равноденствие.

Ето кои зодии ще имат успех в любовта този месец

Овен

Добре дошли в деветия месец, Овни. Септември дава началото на нов сезон, което означава, че имате много възможности пред себе си. В допълнение към вниманието, което ще получите през следващите 30 дни, звездите се подреждат добре за вас и в романтично отношение. След като преминахте благополучно през пълнолунието в Риби, сега е време да се подготвите за навлизането на Меркурий.

двойка, ръка

Снимка: Pixabay

Планетата ще бъде ретроградна от 9 септември до 12 ноември и ще попадне във вашия седми дом на любовта. Това ще успокои напрежението между вас и партньора ви и ще ви предостави добри възможности за намиране на половинка, ако все още нямате такава. Благодарение на навлизането на Венера в Лъв, вие ще почувствате повече увереност и няма да се притеснявате да покажете истинската си същност.

Лъв

Само защото септември не е вашият рожден месец, това не означава, че трябва да спирате със забавленията. След като пълнолунието в Риби ви помогна да приключите стари задачи и ви сближи повече с близките ви, Венера ще навлезе във вашия знак . Планетата на красотата, очарованието, любовта и удоволствието ще донесе единствено и само щастие за вас.

двойка, целувка

Снимка: Pexels

Тя е следвана от блясък и добри моменти и това автоматично ще се отрази и върху вашия любовен живот. Това е идеалното време за флиртуване, срещи и започване на нова връзка. Вие вече се забелязвате, където и да отидете, така че използвайте тази си черта, за да впечатлите и вашия обект на желания.

Козирог

Това, което търсите през септември, е внимание. Пълнолунието в Риби донесе нещо различно в ежедневната ви рутина и нещата постепенно стават интересни. Към тази промяна ще допринесе и Венера, която навлиза в знака на Лъва и в същото време преминава през вашия еротичен осми дом. 

двойка, разходка,

Снимка: Pixabay

Огненият Марс пък ще възпламени страстите ви и ще създаде желания, които е трудно да игнорирате. През този месец Козирогът ще излъчва мистерия и много сексапил. Въпреки това, няма да търсите нещо неангажиращо, а ще се фокусирате върху потенциални партньори, с които да прекарате живота си. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари