IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Септември е - на кои зодии ще донесе успехи в кариерата?

8 септември 2020 17 30

Време е да се завърнем към професионалните си задължения

Снимка: Pexels

Септември месец дава своеобразно начало на новия професионален сезон. Лятото вече е към края си, а отпуските и морето ни оставиха красиви спомени. Въпреки забавленията, трябва да се насочим отново към офиса и задълженията, които ни очакват там. Сега имате възможност да поставите нови цели, които да изпълните и най-накрая да постигнете всичко, което не сте успели да свършите преди началото на лятото.

Слънцето вече е в Дева, което превръща този месец в най-доброто време за производителност, практичност, организация, анализ и упорита работа. Септември ще бъде доста добър в професионален план за някои от зодиите, които ще срещнат пречки по пътя си, но ще преминат през тях с особена лекота. 

Работа от

Снимка: Pexels

Първо, Марс ще навлезе в своята ретроградна фаза. Явлението ще настъпи на 9 септември и едно от най-редките от този вид. През това време е обичайно да се чувствате така, сякаш колкото и да се опитвате, нищо не ви върви. Опитът може да предизвика разочарование и дори да доведе до няколко гневни изблика. Тази ретроградна фаза е особено трудна, тъй като Марс и Меркурий ще образуват квадрат със Сатурн и това ще породи редица конфликти.

Септември обаще ще подобри кариерата на три зодии, като им покаже пред какво са изправени и ще изисква от тях високо ниво на ангажираност. Слънцето също образува тригони с Уран, Юпитер и Сатурн, което ще осигури допълнителна подкрепа на трите знака.

Ето кои зодии ще имат успехи в кариерата

Дева

През този месец ще намерите правилните цели, към които да се стремите. Това е вашето слънчево завръщане, което означава, че мислите по-задълбочено какво бихте искали да постигнете в бъдеще. Прекарайте месеца, правейки големи планове за предстоящата година и предизвикайте себе си да се подобрите в много аспекти от живота си. 

работа от

Снимка: Pixabay

Примамливата Венера ще премине през вашия 11-ти дом на приятелството и общността, което ще ви помогне да се срещнете и да общувате с толкова много хора, които работят във вашата област. Това ще ви предостави възможността да получите нови предложения, които са по-примамливи от сегашната ви длъжност. Въпреки изкушаващата оферта, помислете добре преди да се съгласите с условията.

Везни

Цялата упорита работа, която сте правили през изминалите месеци, най-накрая получава нужното внимание и правилното оценяване. Венера - планетата на лукса и парите - осветява вашия 10-и дом на кариерата, внасяйки толкова много положителна енергия в постиженията ви. Не се изненадвайте, ако началниците ви започнат да ви обръщат повече внимание и забележат какъв плюс сте в екипа им.

Работа от

Снимка: Pexels

Не се шокирайте, ако вашият бизнес получи повече внимание в социалните мрежи. Вселената иска да ви подкрепи през този месец, така че покажете най-доброто от себе си. Имате възможност да излезете с едни гърди пред конкуренцията, така че не пропилявайте шанса си. Хората ви гледат.

Стрелец

През този месец мислите ви са насочени изцяло към бъдещето. Не искате да се задоволите с второто място, затова работите по-усърдно и по-съсредоточено. Искате да създадете свой модел на работа, който да ви осигури успехите, към които се стремите. Всичко това ще ви се отплати, защото сезонът на Девата е един от най-продуктивните периоди от личната ви година. 

работа от

Снимка: Pixabay

Слънцето е в 10-ия ви дом на социален статус и амбиция, което се докосва до желанието ви да видите името си най-високо в класацията. Не искате да се криете в сянката, докато другите хора успяват, а искате вие да сте този, на когото ръкопляскат. Знаете, че имате необходимите качества да постигнете целите си, така че не се страхувайте и направете решаващата крачка към успеха. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари