IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 септември

16 септември 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Прегледайте условията на старите си договори. За поне един от тях бихте могли да предложите актуализация. Някои клаузи ще са по-изгодни за вас, други ще са по-изгодни за партньорите ви, но удължаването на сроковете ще е полезно и за двете страни.

Телец

Обмисляйте внимателно изказванията си. Заради прибързана дума може да навредите необратимо предимно на личните отношения. Неочаквано добри резултати ще получите от дейности, свързани със земя, без значение дали са аграрни или инвестиционни.

Близнаци

Насочете вниманието си изключително към своята работа и не „надничайте в канчето на другия“. Всяка отправена от вас забележка, дори шеговита, ще рикошира в сериозни разправии. Спестете си ги.

Рак

Обмисляйте уговорките си спокойно и с умерен оптимизъм. Не очаквайте твърде много и не ги разтегляйте във времето. Ако се наложи, импровизирайте, но само в рамките на предварителните варианти, които сте си изградили.

Лъв

Странна случайност буквално ще „пробие“ динамичния ви стереотип. Инстинктивно и без да се замислите ще окажете помощ на непознат в нужда. Горещо изразената благодарност не само ще ви зарадва, но и ще повиши самооценката ви, което за вас не е без значение.

Дева

Поведението на околните твърде често ще е неприемливо и предизвикателно днес. Имайте предвид, че силният глас никога не е бил и силен аргумент и се стремете да не повишавате тон. Отстоявайте позициите си твърдо, но без крясъци.

Везни

Въздържайте се от емоционални експлозии, дори и радостни. Няма да се отразят положително на позициите ви. Част от събеседниците ще възприемат поведението ви за ексцентрично и може да се дистанцират.

Скорпион

Извор на добро настроение, макар да звучи странно, ще е работата. Колкото сте по-заети, толкова по-лесно ще „прогоните“ мрачните мисли. Заемете се с трудните задачи, мотивацията ви е достатъчна.

Стрелец

Битова авария може да ви принуди да се заемете с поредица домашни задачи. Направете го без никакво колебание. Покрай първоначалната причина със сигурност ще изникнат още няколко. Отстранявайки ги сега ще си осигурите спокойствие за доста време занапред.

Козирог

По-възрастни роднини ще имат нужда от намесата ви за справяне с делови въпрос. Реагирайте незабавно. Ще им спестите куп неприятности.

Водолей

Намалете контактите доколкото е възможно. Малко уединение ще ви се отрази прекрасно. Ако успеете да го комбинирате и с престой сред природата ефектът ще е по-дълбок и траен.

Риби

Ще се наложи да анализирате някои не особено приятни случки от миналото. Съвсем естествено е, че леко ще понижат настроението ви. Освободете се от нерадостните мисли, правейки планове за бъдещето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари