IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжът Лъв – той обича жените, но как да го покорите?

18 септември 2020 17 30

Вижте неговите нагласи за връзка 

Снимка: Istock

Мъжът Лъв е Царят, вечен хищник в разцвета на силите си. Тези мъже са приятелски настроени, щедри, необикновено очарователни, но и изключително горди. Те просто не могат да живеят без постоянното внимание на околните хора към неговата царствена личност.

Как да го покорите?

1. Кажете му, че той е най-доброто нещо, което ви се е случвало в живота.

2. Той обича жените. Затова да го хванете в примката си не е трудно. По-трудно е да го задържите. Те фокусират вниманието си изключително върху лъвици по природа – изтънчени, интелигентни, горди, от същата „царска кръв“.

3. За мъжа Лъв са важни маниерите. Той цени аристократичността, грижата, елегантността. Не е нужно да сте неземна красавица, но трябва да сте горда и изискана дама.

4. Трябва да сте любезни. Ако обичате да съдите хората, да предизвиквате кавги – тогава вашият човек не е Лъвът. Той е хуманист и очаква същото от своята жена.

5. Независимо дали ви харесва или не, никога не спорете с този човек. Безполезно е. Винаги е прав. И понякога това е истината.

6. Не му допада жената да вземе инициативата за изясняване на отношенията, а молбата „Говори с мен!“ е излишна. Когато има нужда, той самият ще премине към разговора.

7. В началния етап на връзката никога не правете планове за бъдещето – деца, къща, плетени столове на верандата, това го плаши.

8. Водете тактически битки на любовния фронт, не изключвайте и тактиката „бягство от обвързване“. Вие сте го избрали, но вие също сте лъвица и вашият поглед е не по-малко проницателен.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари