IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжът Скорпион е мистик, как да го покорите?

21 септември 2020 17 30

Вижте неговите нагласи за връзка 

Снимка: Istock

Често в живота си той е свой сред чужди и чужд сред свои. Емоционалността, чувствата и страстите го следват постоянно. В любовта се нуждае от физическата страна.

Как да го покорите?

1. Много е лесно да привлечете мъж Скорпион. Той обича красотата в жените, но това не означава, че трябва да сте модел. Сексуална привлекателност, малко мистерия, свобода на възгледите – всичко това много го привлича.

2. Скорпионите проверяват избраника си през леглото... Ако там не се получат нещата, шансът за връзка не е голям.

3. Той е много ревнив и подозрителен! Трябва да бъде абсолютно сигурен в лоялността на партньора си. Дайте му тази увереност – в противен случай няма да избегнете отмъщението му, а „ухапването“ от Скорпион не е за предпочитане.

4. Трябва да умеете да го разсмивате.

5. Скорпионът е мистик, интересува се от всичко, което е отвъд реалния живот. Често можете да чуете от него за зло око, карма, съдба. Никога не се смейте на това.

6. Той има много приятели. Трябва да се отнасяте с уважение към всички, дори и да не харесвате някого. Това печели уважението му.

7. Освен това не бъдете натрапчиви и напористи – за Скорпиона е много важно да завладее самата жена, той обича да преодолява трудностите. Отначало се дръжте с него сдържано и хладно – това го възбужда и го подтиква.

8. Мъжът Скорпион е малко див, има изблици на агресия и недоволство. Просто го прегърнете, но имайте предвид, че сълзите го дразнят.

9. И най-важното. Винаги трябва да останете „непрочетена книга“ за него. Не се отдавайте напълно на този горещ натиск на страстите, играйте на криеница с него. Не хуквайте на среща при първото обаждане. Загадъчността го привлича.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари