IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 1 октомври

1 октомври 2020 09 08

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Некоректна постъпка от страна на човек, когото приемате за доста близък ще ви разочарова. Не се задълбочавайте излишно. Колкото по-рано се разделят пътищата ви, толкова по-добре за вас.

Телец

Нетипично за вас, но настроението ви ще е твърде нестабилно днес. Ограничете контактите, избягвайте участието в дискусии. Не е изключено да изречете думи, за които почти веднага да съжалите, но ще е невъзможно да „върнете лентата“.

Близнаци

Съобразявайте се с характера на събеседниците си. Ще е твърде нездравословно точно днес да ги настройвате срещу себе си. Мълчанието (колкото и да не ви допада като начин на общуване) ще ви измъкне от поредица неудобни ситуации.

Рак

Търсете творческо решение на всяко занимание, към което се насочите днес. Колкото и да е обикновено, ще получите оригинален резултат.

Лъв

Придържайте се твърдо към принципите си. Не позволявайте на никого да ви изкушава с нищо. Всяко „отстъпление“ ще бъде слабо място, от което опонентите ви рано или късно ще могат да се възползват.

Дева

Ако е възможно да си осигурите повече време за почивка от обикновено, то направете го. В случай, че няма начин да получите такава екстра, придържайте се към тривиалните си задачи, за да избегнете досадни грешки.

Везни

Ще „заобиколите“ трудностите, ако сте последователни и систематизирате максимално действията си. Всяко хаотично „отклонение“ е предпоставка за потенциални неприятности.

Скорпион

Отделете поне половината от свободното си време на близките. Опитайте се да разберете същността на грижите им и да им съдействате доколкото ви е възможно. Както те, така и вие ще се почувствате особено пълноценни и значими.

Стрелец

Началото на деня ще е изпъстрено с изненади, които може да са и леко дразнещи. Не се доверявайте на първоначалното си впечатление. Анализирайте детайлите. Бързо ще се ориентирате в скрития смисъл на събитията.

Козирог

Не е препоръчително да взимате важни решения с продължителен ефект точно днес. Информацията, с която разполагате е твърде ограничена или деформирана и след време ще се наложи да правите корекции, изискващи повече ресурси, от наличностите ви.

Водолей

Не разчитайте на допълнителни парични постъпления. Във връзка с това е желателно да се въздържате от извънредни разходи. Ако успеете да запазите стабилен финансовия си баланс сега, той ще остане такъв поне до първите две седмици на месеца.

Риби

Придържайте се към „златната среда“. Каквото и да се случи днес не бива да губите чувството си за мярка. Ще общувате с непознати, но влиятелни личности и първото им впечатление за вас ще е важно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари