IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да приготвите: Любимия коктейл на Рийз Уидърспун

8 ноември 2020 10 30

Трябват ви само четири съставки

Снимка: БГНЕС

Рийз Уидърспун е позната на широката публика с невероятната си актьорска игра, но наскоро тя доказа, че се справя също толкова добре и като бариста.

44-годишната звезда сподели видео в социалната мрежа TikTok, на което показва как си прави любимия коктейл. За да зарадва феновете си в тези неприятни времена, Уидърспун разкри и специалната си рецепта, която се състои само от четири съставки и изисква по-малко от пет минути за направата.

Първо, актрисата смесва ябълков сайдер и шот от аперол, след което добавя газирана вода. Разбира се, процесът има и малко комичен оттенък, тъй като бутилката с вода явно е била разклащана преди отваряне и течността се разлива навсякъде. За щастие, остава достатъчно, за да се използва за коктейла.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

След като всичко е почистено, Рийз разбърква сместа с лъжица и добавя малко просеко. За да завърши коктейла, звездата слага няколко тънки резенчета ябълка и танцува докато си отпива. „Перфектен за есента и подхожда добре на танцувалните ми умения“, написа тя под коктейлния си пост.

Някои фенове отбелязаха, че това е добра есенна версия на Аперол шприц, който е популярен през лятото. Други пък добавиха, че замяната на аперол с ликьор ще придаде още по-есенен вкус на питието.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Това не е първата рецепта, която Уидърспун споделя със своите последователи. През 2018 година тя издаде книгата „Whiskey in a Teacup“, в която са събрани всичките ѝ любими семейни ястия. Актрисата обаче не е заета само с направата на храни и напитки. Наскоро тя се събра с колегите си от „Професия блондинка“ за един виртуален разговор.

Актрисата споделя, че това е първият път от 20 години насам, в който всички се виждат. Събитието е организирано в подкрепа на „World Central Kitchen“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари