IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За какви мъже мечтаят жените от различни зодии?

24 октомври 2020 19 30

И с кого в крайна сметка се срещат

Снимка: Istock

Благодарение на компромиса се подписват съюзи, сключват се изгодни сделки и се предотвратяват военни конфликти. Но какво да кажем за компромиса в любовта, във връзката? Колко често правим компромиси със себе си?

Когато срещнем нов мъж, често си мислим, че той е точният. И, разбира се, в повечето случаи нашите очаквания не се оправдават.

Астрологът Таша Игошина дава полезен наръчник пред MarieClaire за действие за всяка дама в съответствие с нейния зодиакален знак.

Какво искат и кого в крайна сметка имат до себе си момичетата от различните знаци във връзката си?

Овен

Те мечтаят за силен и темпераментен партньор, от когото ще им спре дъхът, както в леглото, така и в живота. Но кой може да се състезава с жената Овен? Както обикновено, ще трябва да разчитате на своята сила и да се задоволите с факта, че вашият партньор поне не пречи на печеленето на пари и държи на семейното огнище.

Астросъвет: Научете се да се отпускате и да делегирате някои от наистина важните задачи на партньора си.

Телец

Момичетата от тази зодия мечтаят за непредсказуема романтика, скъпи ресторанти и внезапни срещи в лимузина с шампанско. Но те се задоволяват със стабилен доход, хладилник, пълен с храна и скъпи покупки. Но трябва да знаете – мъжът, с когото искате да бъдете е застрашен вид.

Астросъвет: Не измъчвайте партньора си с оплаквания, че ви е скучно. Изненадвайте го с внезапни романтични пътувания. Хубаво е да си намерите и някое екзотично хоби.

Близнаци

Те мечтаят за креативни, весели и непринудени мъже. За надеждни партньори, с които заедно осъществяват мечтите си. Най-често те се задоволяват с телефонни обаждания и текстови съобщения няколко пъти на ден.

Астросъвет: Ако не ви се получават желанията за връзка, променете тактиката си. Преместете фокуса си, например към активните спортове. Ще има много повече шансове да се срещнете с партньора си.

Рак

Те мечтаят да попаднат в ръцете на силни, грижовни и в същото време спестовни мъже. Жените от тази зодия искат да имат някакъв стабилен доход. Всъщност те често сами осигуряват този доход и в резултат на това получават домошар, неамбициозен, но лоялен и любящ партньор. И често са доволни от този факт.

Астросъвет: Отпуснете се, позволете си да бъдете небрежни, мързелувайте цял ден.

Лъв

Лъвиците мечтаят за богат и най-важното – известен мъж. Те обичат партньорите да им правят скъпи подаръци, да ги глезят. Но всичко се оказва малко по-различно. Те се влюбват в красиви лидери, които в даден момент наистина имат всички качества на бъдещата рок звезда. Но тези мъже, като правило, са мързеливи, прекалено влюбени в себе си и рано се отказват от реализирането на своите и вашите амбиции.

Астро съвет: Струва си да решите кого наистина искате да видите до себе си. По-често тези сладки, тихи като присъствие мъже, на които не обръщате внимание, имат шанса да станат богати и известни. Зад дискретния външен вид се крият огромни амбиции и желание да завладее този свят. Точно това ви трябва!

Дева

Девите мечтаят да имат дискретен, но задължително делови, интелигентен и независим мъж, който да ги оцени за правилния им избор. Дамите от тази зодия са опитни прагматици и не могат да бъдат лесно заблудени, те веднага виждат дали партньорът е подходящ за тях или не. Следователно при тях разочарованието е много по-рядко. Едва ли ще чуете от тях фразата: „Каква глупачка бях!“

Астросъвет: Поне от време на време споделяйте знанията си за мъжете с останалите.

Везни

Те мечтаят за стилен, образован, добре поддържан мъж от „висшето общество“. Но намирането на тези мъже е почти невъзможно, така че те са доволни от това, което имат.

Астросъвет: Внимателно споделяйте вашите очаквания на партньора си, очакванията към него и вашата връзка. Може пък заедно да се присъедините към мечтаното „висше общество“.

Скорпион

Дамите от тази зодия мечтаят за верен мъж, да бъде до тях за цял живот, и да не се срамува в някакъв момент да бъде „втора цигулка“ във връзката. Но в търсене на своя идеал те постоянно се натъкват на тирани и насилници.

Астросъвет: Не изпадайте в крайности и бягайте далеч при първите признаци на насилие.

Стрелец

Те мечтаят за оптимистичен, щедър мъж, който е страстно влюбен в пътуванията, защото самите те не могат да си представят живота си без приключения. За съжаление в действителност те се задоволяват с „третокласни“ приключения и съответно мъже, които могат да си позволят.

Астросъвет: Животът ще стане много по-интересен, ако намерите по-добра цел за себе си и вашият мъж стане надежден съюзник по пътя към нея.

Козирог

Дамите от тази зодия мечтаят за симпатични, могъщи, мъже с власт, до които ще се чувстват истински дами. Но, както разбираме, малко хора успяват да постигнат статута на Мелания Тръмп. Каквито и височини да достигне човек, пак няма да им е достатъчно. Те се задоволяват със стабилен, комфортен живот и вътрешно чувство за превъзходство над другите.

Астросъвет: Може би не трябва да гледате към Мелания, а към Хилари Клинтън и да вземете нещата в свои ръце?

Водолей

Творческата им личност с повишена чувствителност е в непрекъснато търсене на изключителен човек, с когото ще бъде на Луната. Такива партньори, разбира се, е трудно да се намерят, но Водолеите са в състояние да създадат приказка дори с най-обикновени и безинтересни личности. Тяхната енергия е достатъчна за всички.

Астросъвет: Не забравяйте, че не всеки е толкова енергичен като вас. Поне понякога щадете мъжа си.

Риби

Те мечтаят за надеждна домашна крепост, за мъж, който ще се грижи за тях и ще им даде възможност да бъдат „слаби“ жени. Те намират партньор, който макар и невинаги да отговаря на очакванията им, в повечето случаи могат да разчитат на него. И това вече е огромен плюс.

Астросъвет: Ако нямате късмета да се родите „слаба жена“, то понякога се преструвайте на такава, играйте я. Вашият избраник с удоволствие ще се включи в тази игра.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари