IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На каква възраст среща любовта всяка зодия?

10 октомври 2020 19 30

Вижте какво сочат звездите

Снимка: Pixabay

Представителите на някои зодии се срещат с половинките си в много млада възраст. За други това се случва, когато са много по-зрели.

Какво мислят астролозите по този въпрос?

Овен

Овните се срещат със своята половинка на около 21 години, когато са достатъчно зрели, но все още са в търсене на себе си. Това е критичен момент да видим Овните такива, каквито са. Овенът никога не крие истинската си същност. Но за да ги опознаете по-добре, препоръчително е да общувате с тях в естествената им среда (партита, любими занимания, забавления). Това е период на наслада от живота и те ще бъдат готови за сериозна връзка, когато навършат 30 години.

Телец

Телецът може да срещне половинката си още на 16 години. Очевидно е, че това е твърде крехка възраст, но в самата младост има нещо привлекателно и романтично. Телецът, най-вероятно, няма никаква идея докъде ще доведе подобна връзка, но на тази възраст, когато целият живот е пълна загадка и основната част от него са приятелите, за тях е много важно да имат сродна душа, която напълно отговаря на тази фаза в живота им.

Близнаци

Близнаците могат да срещнат сродна душа на около 19 години, но най-вероятно ще вземат решение за по-сериозна връзка няколко години по-късно. Това може да се случи по време на обучение в университет или на среща с приятели, но определено ще има нещо специално в този човек. Обикновено Близнаците не влизат веднага в сериозна връзка (особено на толкова млада възраст), но дори потенциалният партньор да изчезне за няколко години, той винаги ще бъде запомнен, докато не се срещнат отново в по-зряла възраст.

Рак

Представителите на зодия Рак мечтаят за истинска любов от ранна детска възраст, така че не би трябвало да е изненадващо, ако срещнат половинката си дори на 15 години. За тях идеалните отношения са изпълнени с любов и уважение. Те са зрели и наивни едновременно. Те са в състояние да започнат сериозна връзка още на 18-19 години, която да остане за цял живот.

Лъв

Лъвовете мразят да влизат в сериозни връзки, докато първо не решат какво искат от живота. Следователно изборът на партньор отнема известно време, към което се добавя още време, за да се помисли дали направеният избор е добър. Така че Лъвовете срещат половинката си не по-рано от 25 г. По това време те вече знаят какво искат да постигнат в живота и са на път към славата. Възрастта не играе голяма роля за Лъвовете.

Дева

Девите обичат да слушат за двойки, които вече са се открили, но самите те трудно си представят нещо подобно. Колкото и да се опитват (или не се опитват), те не са в състояние да създадат необходимата връзка с човека, който би бил всичко за тях. Девите са изключение от правилото – не е нужно да се влюбват, за да намерят идеалната си половинка. Девите изпълват живота си с приятели и познати, надявайки се поне някой да отговаря на ролята на тяхна сродна душа.

Везни

Везните срещат любовта си в трудна възраст – на 20, когато вече не са тийнейджъри, но и не са зрели. В техния живот се случват много дисбаланси, които водят до вглъбяване в себе си в търсене на отговори. За Везните най-добрият приятел е този, с когото можете да говорите с часове и който ще ги накара да забравят за известно време за проблемите. Дори и да не се случи едновременно нищо между тях, Везните пак ще са благодарни, че има някой, с когото чувстват хармония.

Скорпион

Скорпионите могат да срещнат любовта още на 12 години. Като деца със сигурност не знаят какво да правят с такава експлозия на емоции. Те вероятно ще скрият тези силни чувства в толкова млада възраст. Въпреки това ги радват и вълнуват. Скорпионът е човек, който може да чувства и обича от разстояние. Сериозните връзки идват след 22-годишна възраст и всяка следваща винаги им се струва по-хубава и свежа. Постоянният партньор идва, когато те вече са наясно какво искат от живота.

Стрелец

Стрелецът обича да бъде свободен и независим, така че другата му половинка най-вероятно ще бъде намерена не по-рано от 28 години. Те дори не искат да мислят за сериозна връзка до тази възраст. За тях е трудно да признаят, че след появата на партньор няма да отидат никъде. Но им дайте време и ще бъдете изумени колко бързо свикват със стабилна връзка. В същото време Стрелецът винаги ще се нуждае от собствено пространство и много свободно време, но партньорът ще бъде наясно с това.

Козирог

Козирозите имат свои собствени представи за сродните души – често дори се смеят на тази концепция, която им се струва инфантилна. Те се стремят към истински, зрели връзки. Най-често Козирозите се срещат с половинката си, когато са над 30. По това време те вече са се научили да приемат изненади от живота. Затова, когато половинката най-накрая се появи, те са психически готови за сериозна връзка, след като се уверят, че си заслужава.

Водолей

Водолеите обикновено не се влюбват в ранна възраст, но пък техните връзки са едни от най-стабилните. Водолеят често си мисли, че хората не го разбират, така че със сигурност се нуждаят от някой, който е готов да ги изслуша и да ги обича, независимо от всичко. Те се нуждаят от сродна душа, с която да говорят цяла нощ, което ги прави още по-силни приятели. Водолеите се нуждаят от солидна основа за връзка, така че партньорът ще трябва да търси доверието им дълго време.

Риби

Рибите тайно мечтаят за сродна душа и често се влюбват на 17-годишна възраст, когато всичко има най-голямо значение. Когато Рибите разказват романтичната история на среща, това звучи като приказка.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари