IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво очаква всяка зодия?

26 октомври 2020 16 30

Звездите и какво са отредили те на зодиакалните знаци за тази седмица

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 26 октомври – 1 ноември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Месецът свършва. Анализирайте всичко направено дотук, време е да „теглите чертата“. Изяснете си причините за недовършените и останали „висящи“ задачи. Помислете дали наистина са по силите ви или е по-добре изобщо да се откажете от тях. Стойте далеч от конфликтните ситуации и имайте предвид, че нерядко инициаторите им ще се опитват умишлено да ви въвлекат в тях. В края на седмицата помислете за себе си и по-конкретно за външния си вид, особено ако сте в етап на търсене на работа. Ще е важно как изглеждате, приемайки уговорки за делови срещи. Финансовото ви състояние е стабилно и не би ви навредило да изразходвате скромна сума за лични нужди.

Телец

Значимото събитие през тази седмица е пълнолунието във вашия знак при това в съвпад с ретроградния Уран. Бъдете готови за промени с нагласата, че не всички ще са приятни. Проверявайте внимателно информацията, която достига до вас. В доста от случаите ще е деформирана и ненадеждна, така че ще се наложи да „отделите зърното от плявата“. Не вярвайте на предложения за бързи печалби, ще се окажат абсолютно подвеждащи. Ако не постигате желания резултат при уреждане на различни финансови въпроси, значи че някои ваши действия са неправилни. Изграждайте си резервен план за всяко по-важно занимание, за да не губите време за обмисляне на следващите си действия.

Близнаци

В началото на седмицата ще е трудно да въздействате върху събитията. Опитайте да се съобразявате и доколкото е възможно да се възползвате от тях. На моменти със сигурност няма да ви харесват, но и да се ядосвате, няма да постигнете кой знае колко, така че по-добре не си късайте нервите и ги приемете като „част от пейзажа“. След сряда ще ви възложат или ще се наложи да се справите със сложна и непозната дейност. Не се отказвайте, ще е добър повод да предложите своя оригинална идея за обсъждане. Ще получите приходите, към които се стремите, ако знаете какво искате и не се съмнявате в себе си. И важното в случая е не да ги получите, а да ги похарчите правилно. Успех ще постигнат представителите на вашия знак, които търсят работа и онези, на които предстои да се занимават с движимо или недвижимо имущество.

Рак

Щастието е свързано не само с хубавите неща, които успяваме да получим, а и с неприятните, от които се отърваваме. Дните преди пълнолунието са подходящи за работа върху себе си. Освободете се от вредните навици, лошите спомени, мрачните мисли, наслоените комплекси. Направите ли го, ще забележите как всичко става по-лесно, как сякаш невидима ръка отклонява неприятностите встрани от вас. Ще ви съобщят информация, която някой се е опитвал да скрие от вас. Благодарение на нея ще решите в своя полза юридически въпрос и ще довършите важна сделка. За скъпоструващи покупки с дълготрайна употреба са подходящи дните в края на седмицата, но не бива да излизате извън предварително определения финансов лимит.

Лъв

Паметта ви ще е доста по-силна и мисълта доста по-бърза през тази седмица. Ще сте особено полезни за себе си, ако отделите време за повишаване на знанията и подобряване на уменията си. Колкото и да е сложна информацията, която се налага да усвоите, ще я запомните и осъзнаете „на прима виста“. Съсредоточете усилията си към интелектуални занимания, които към момента са ви затруднявали или не сте получили удовлетворителни резултати. Не е желателно да пътувате, но ако все пак се налага и не е възможно да го отложите, то много внимателно проверявайте багажа, документите си и трасето, по което се налага да се движите. Ще си спестите неприятности. Изразходвайте силите си равномерно, не е желателно да се преуморявате. Доверете се на интуицията при решаване на финансови проблеми, но не и на емоциите. Импулсивните решения може да предизвикат непредвидени разходи.

Дева

Систематизирайте хрумванията и наблюдавайте обстановката около себе си. Ще разполагате с достатъчно добри възможности за изява, стига да улучите подходящия момент. Не стойте на едно място, не мързелувайте, не разчитайте на „стара слава“, но и не атакувайте непрекъснато околните с предложения. Дори да ги заинтригувате с първите няколко, то не след дълго ще се отегчат и ще престанат да ви обръщат внимание, което пък на вас ще ви подейства демотивиращо. Ще спестите доста време и усилия, ако още в първите дни на седмицата създадете ред около себе си. Проверявайте внимателно финансовите си наличности. Прибягвайте до онлайн плащания на скъпите вещи. Набележете покупките за следващия месец и отделете време за маркетинг, за да ги намерите на подходящи цени.

Везни

В началото на седмицата на моменти може да се чувствате необичайно раздразнителни. Опитвайте се да редувате работа с почивка и задължения с развлечения доколкото е възможно. Подбирайте внимателно хората, с които имате намерение да общувате. Ще ви е най-комфортно на познато място с познати хора, от които не очаквате неприятни изненади и ви предразполагат да споделяте тревогите си. Колективните занимания са за предпочитане. Преценявайте внимателно покупките си, не рискувайте и не се занимавайте с хазарт. Няма да можете да удовлетворите всичките си желания, така че отделяйте средства само за онова, което е действително нужно и важно.

Скорпион

Опитайте се да гледате напред, а не в миналото и да не „надничате в канчето на съседа“. Изпълнявайте служебните си задължения акуратно и старателно. Мислете за собствения си напредък, а не за чуждите постижения. Мислете за бъдещето и се грижете за настоящето. Ще разполагате с достатъчно добри условия за стабилизиране на позициите и повишаване на авторитета си, като едновременно с това трябва да сте предпазливи. С типичната си прозорливост ще установите, че някой ви завижда и се опитва да ви подведе. Ще избегнете възможността да ви навредят, ако не разкривате мислите и емоциите си. Ако получите допълнителни приходи, те ще са от рутинната ви и монотонна работа. Не се противопоставяйте на критичните забележки, които ви отправят. Те най-вероятно ще са основателни и ако се вслушате в тях, ще подобрите резултатите си.

Стрелец

Едно от правилата, към които трябва да се придържате през тази седмица е, да не се захващате с няколко неща едновременно и да не отделяте време за хора, които непрекъснато и във всичко се съмняват, мрънкат и търсят „под вола теле“. Такива не само ще ви изнервят, но и занимавайки се с тях ще снижите работоспособността си, ще се събудят най-вредните ви комплекси, с които всячески се опитвате да се преборите. Грижете се предимно за себе си и за близките си, а интуицията ще ви подскаже как да заобиколите затрудненията още преди да са се появили. Не е изключено да ви възложат или сами да намерите допълнителна работа, която ще е свързана и с допълнителни приходи. Финансите ви ще останат стабилни, ако ги употребявате правилно и се забавлявате без да стигате до прояви на разточителност.

Козирог

Представителите на вашия знак винаги са впечатлявали с благоразумието си и умението да мислят перспективно. В началото на седмицата е възможно да се сблъскате с упоритата съпротива на околните, които по инерция да отхвърлят всяко ваше мнение или предложение. Проявите на враждебност около вас да са по-чести от обикновено. Реагирайте гъвкаво. Нито се противопоставяйте открито, нито пък отстъпвайте, ако по този начин ще си навредите. Изразявайте се искрено, но и внимателно, за да не огорчите някого незаслужено. След сряда ще можете да направите някои много изгодни покупки, но най-вероятно те ще са свързани с допълнителни, непредвидени разходи. От друга страна, в края на седмицата е много вероятно някой да ви върне заем, с който сте услужили преди време и по този начин ще балансирате донякъде финансовото си състояние.

Водолей

Стремете се към умереност в контактите през тази седмица. Не се усамотявайте, не се лишавайте от компания, но пък и не показвайте благоразположение към всеки срещнат. Ако работата ви е свързана с интензивно общуване, спазвайте стриктно мерките за противоепидемична защита, по възможност общувайте виртуално. Имунната ви система ще е в лек спад. На моменти настроението и тонусът ви също няма да са на обичайното си ниво, а начинът да ги поддържате е да мислите позитивно. В такива моменти е желателно да избягвате разговорите, насочени към изясняване на лични отношения. Занимавайте се самостоятелно с организацията на финансите си и не обръщайте внимание на непоискани съвети. Няма как някой друг да знае „къде ви стяга обувката“, т. е. кое е най-доброто за вас.

Риби

Енергетиката ви ще е стабилна и при добро желание ще сте в състояние „планини да преобърнете“. През тази седмица „търсачът“ у вас ще се събуди. Почти непрекъснато ще търсите нещо, а добрата новина е, че в повечето случаи и ще го намирате. Нова работа, актуална информация, допълнителни делови контакти… всичко, което ви е нужно ще идва при вас точно навреме и без особени затруднения. Ще настъпят дребни, но положителни промени в ежедневието ви. Между другото, ще успеете да се освободите от вещи или връзки, които вече не отговарят на критериите ви за полезност. Служебните пътувания, важните делови срещи, новите сделки ще са свързани с допълнителни приходи, но и с някои дребни неприятности. Може да се натъкнете и на някои собствени грешки. Приемете ги с усмивка, нищо драматично, на всеки може да се случи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари