IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 ноември

23 ноември 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

С текущите занимания ще се справите почти без никакви усилия, но не разчитайте на сериозен напредък в новите проекти. Предстоят интересни дискусии на професионални теми, в които по-благоприятната за вас позиция е да не прекалявате с предложенията.

Телец

Ако има възможност, не се натоварвайте с допълнителни задължения и не се захващайте с прекалено сложни занимания. Разпределете времето си така, че следобед да го ползвате според личните си предпочитания. Ще можете да реагирате своевременно и да вземете участие във виртуална професионална дискусия.

Близнаци

Следвайте инстинкта си за самосъхранение. Избягвайте контактите с непознати и не посещавайте криминогенни райони в тъмната част на денонощието. Ако се налага да шофирате, прегледайте старателно както автомобила, така и документите си преди тръгване. Ще си спестите глупави неприятности.

Рак

Подхождайте творчески към рутинните занимания. Търсете нестандартни решения на „заплетените“ случаи. Избягвайте участие в каквито и да било спорове, за които е ясно, че ще свършат в „задънена улица“. От вас зависи да поддържате тонуса си стабилен днес.

Лъв

Не изисквайте от околните да притежават вашите умения и възможности. Някои събития, на които се налага да присъствате, няма да ви харесат, но във ваш интерес е да овладеете емоциите и да не споделяте мнението си. Прекалената откровеност може да ви създаде врагове.

Дева

Не обсъждайте собствените си предпочитания и затруднения. Избягвайте разговори, засягащи личните ви и любовни отношения. Не е изключено някой да се опита да се възползва от неблагоприятната ситуация, в която се намирате.

Везни

Започнете деня с точна програма на ангажиментите си. Ще е трудно да я спазите изцяло, но след като я разместите, ще ви е далеч по-лесно да вмъкнете пропуснатите занимания в следващите набелязани. Не обещавайте каквото и да било в пристъп на услужливост.

Скорпион

Добра новина в началото на деня ще ви зареди с усмихнато настроение. Ще разполагате с достатъчно свободно време. Използвайте част от него за структуриране на перспективните си задачи, особено ако са свързани с обучение и обмяна на опит.

Стрелец

Неприятен спор с близките ще ви припомни и предишни разправии, в които сте понесли несправедливи критики и обвинения. Дистанцирайте се, уединете се и се постарайте да не реагирате по системата „око за око, зъб за зъб“. Концентрирайте се в текущата работа, ще ви помогне да преодолеете мрачните мисли.

Козирог

Следвайте вдъхновението си, то ще ви мотивира така, че да се справите с всичко, което до момента ви е създавало вътрешни страхове. Избягвайте разговорите, насочени към изясняване на лични отношения. Няма да постигнете очаквания ефект.

Водолей

Въпросите, с които не бива да са занимавате днес е уреждане на кредити, даване на заеми и намеса в чужди служебни отношения. За всичко останало денят ще е спокоен и няма да се наложи да преодолявате каквито и да било препятствия.

Риби

Присъствието ви на странна почти комична случка преди обед ще ви въодушеви и на моменти може да сте твърде бъбриви. Постарайте се да работите самостоятелно, ако усетите, че ви е трудно да овладеете непреодолимото желание да споделяте преживяванията си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари