IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаква всяка зодия?

23 ноември 2020 16 30

Астрологична прогноза за периода 23 – 29 ноември

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 23 – 29 ноември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Едва ли ще се наложи да се справяте с някакви непреодолими затруднения в последната седмица на месеца. Неприятностите, доколкото ги има, ще са свързани със здравето ви, така че не пренебрегвайте сигналите за неразположение от всякакъв характер. Проявете максимално старание при изпълнение на текущата си работа. Няма да имате втора възможност за корекция на грешките, което означава, че е във ваш интерес да ги предотвратите. Не разчитайте на случайни приходи или на такива от хазарт, лотария и други, залагащи на късмета. Средствата, от които имате нужда, ще получите в резултат на собственото си трудолюбие и активност.

Телец

Типичното за вас търпение ще ви е изключително необходимо през тази седмица. От една страна ще ви зарадват резултатите от работа, извършена през миналата седмица. Успоредно с тях ще се наложи да отделите време и за отстраняване на грешки, допуснати в предишни периоди от време. Отношенията с колегите на моменти може да са доста напрегнати и белязани с липса на разбиране и координация. Независимо от всичко не е желателно да се уединявате, останете в рамките на колектива и участвайте равностойно във всички дейности. Финансовото ви състояние ще е стабилно. Най-добрият начин за почивка и възстановяване на силите ще е да смените обстановката за известно време. Можете да го направите по два начина: или да купите вещ, подобряваща и разнообразяваща интериора, или да си организирате кратко пътуване с туристическа и опознавателна цел.

Близнаци

Началото на седмицата може да е леко конфликтно, но обстановката постепенно ще се подобрява и стабилизира. След сряда ще постигате много по-добри резултати с много по-малко усилия. Тогава е препоръчително да участвате във всички професионални дискусии и да изразявате мнението си без уговорки. Препоръките ви ще получат одобрение. Не отказвайте предложение за професионално пътуване само ако е на късо разстояние. Дългите пътувания крият в себе си потенциални опасности и неприятни изненади, които е по-добре да избегнете. Ограничете покупките си до ежедневните. Дори да разполагате с достатъчно средства, моментът не е подходящ за пазаруване на скъпи предмети с дълготрайно предназначение. Ще се окажат некачествени или неотговарящи на нуждите ви.

Рак

Повечето събития ще са непредсказуеми през тази седмица. Често ще трябва да променяте плановете си и да преподреждате приоритетите. Изненади ще има както на работното място, така и у дома. Ще се налага да се натоварвате с чужди задължения, да бързате и в същото време да работите с такова качество, че да не сте принудени да повтаряте действията си. Независимо от затрудненията ще се чувствате по-уверени в себе си и по-спокойни, ако работите самостоятелно и не се налага да се съобразявате с нечие присъствие. Не допускайте чуждо влияние при управление на финансите си. Възможно е да ви подведат и да претърпите нежелателни загуби.

Лъв

Контактите ще са интензивни. Предстоят важни разговори, уговаряне на перспективни сделки, срещи с нови партньори. Част от тях няма да са от най-приятните хора, с които се налага да общувате, но ще ви е много по-лесно да възприемете присъствието им, ако не смесвате бизнеса с личните отношения. Преценявайте необходимостта от компромиси и реагирайте на предизвикателствата дипломатично. Обстановката ще е динамична. След време ще разберете, че отстъпките ви съвсем не са били толкова пагубни, колкото са ви се сторили в началото. Ще се наложи да направите нещо, което никак не обичате, а именно да преминете към режим на икономии. Ще разполагате, разбира се, с достатъчно средства за обезпечаване на ежедневните необходимости, но ще се наложи за известно време да се откажете от някои предпочитани от вас луксозни и екзотични удоволствия.

Дева

През първите няколко дни ще се натъкнете на непредвидени затруднения. Няма да можете да се заемете с нови проекти. Ще се наложи да преработите, довършите, промените онези, с които сте се занимавали до момента. Задръжки от такъв тип не са приятни, но се случват и за вас е по-благоразумно да ги приемете философски. В крайна сметка, ще разполагате с достатъчно възможности за комбиниране на дейностите, да реализирате едни, а да обмисляте внимателно следващите. Ограничете разходите в началото на седмицата. След сряда условията за уреждане на разплащания ще се променят. Тогава е възможно да получите приходи, които са ви били дължими преди време и по някакви причини са се забавили, което ще ви „развърже ръцете“ за по-смели покупки, стига да са необходими.

Везни

Емоционалното ви състояние почти през цялото време ще е нестабилно. На моменти ще сте раздразнителни без ясно видими причини. Дори присъствието на хора, които не са ви особено приятни може да ви накара да избухнете, да повишите тон или пък да ви разплаче. Ако имате неотложни покупки, направете ги в началото на седмицата. След това спрете да се разхождате нагоре-надолу, мислете за работата, но и за здравето си. Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви срещне с хора, които ще са готови да ви подкрепят или пък да спонсорират проектите ви. Не им представяйте крайните резултати в прекалено „розови“ краски, ще загубите доверие. Прегледайте и своевременно разплатете задълженията си. Става дума не само за финансовите, но и за всякакви други като обещания за помощ, за услуга, което е свързано с близки и дългогодишни отношения, на които държите.

Скорпион

Добрата новина за представителите на вашия знак е, че през последната седмица на месеца ще успеете да наваксате пропуснатото. Ще разполагате с различни възможности за получаване на нови знания и подобряване на уменията си. Освен това, не е изключено да получите и оферта за допълнителна работа. Постарайте се да проучите всички подробности, не давайте веднага съгласието си, ако предложението идва от непознат източник, защото може да се окажете въвлечени в някаква не съвсем законна схема. Разпределяйте времето си старателно и по възможност не променяйте плановете си в последния момент. Избягвайте дори минимални рискове в областта на финансите.

Стрелец

Наблюдавайте внимателно събитията и обстановката около себе си. Съчетайте прагматизма с логиката и ще успеете за кратко време да постигнете повече, отколкото сте си поставили за цел. Да издирите специфична информация, която ще улесни работата ви, да подберете правилните хора, които биха ви помогнали пълноценно, да се освободите от правила и забрани, които пречат на напредъка. Намирате се в един от редките моменти, в които сте в състояние да поставите ситуацията под контрол и да отстоявате собствените си интереси, без да привличате вниманието. Приходите ви ще са в рамките на обичайното, но е възможно да получите мил подарък или друга полезна материална придобивка. Ще ви зарадва, независимо от финансовата си равностойност.

Козирог

Настъпи моментът, в който ще трябва да покажете на какво сте способни. Няколко пъти ще се наложи да си зададете въпроса да рискувате или не. Ако рискът е минимален, а тенденцията за напредък достатъчно устойчива, не се колебайте, приемете го като подсказка, че си заслужава. Не се съмнявайте в себе си. Едно от типичните ви умения е да правите дългосрочни планове и точно сега този ваш талант ще ви е изключително полезен. Дейностите, започнати в края на ноември ще дадат видими резултати в средата на януари. Поредица покупки, които сте си набелязали, ще се окажат доста изгодни, защото ще ги намерите на по-добри цени, отколкото сте предполагали. Промоциите, колкото и да са малки, ще се отразят положително на финансовото ви състояние.

Водолей

Повечето ви занимания през тази седмица ще са неясни и, дори да стартират добре, в процеса на изпълнението ще се натъкнете на затруднения. За ваша радост, ще се намери кой да ви помогне, но бъдете готови да се реванширате. По възможност не общувайте с хора, които ви натоварват емоционално. Най-бързо и ефективно ще възстановявате работоспособността си в позната обстановка, с близките, които са готови да приемат мълчаливо изблиците ви на лошо настроение. Не прекалявайте с разходите. В последните работни дни на седмицата събитията често може да са в противовес с очакванията ви. Намалявайте темпото и се въздържайте от импулсивни покупки, направени с цел „подобряване на настроението“.

Риби

Постарайте се на всяка цена да поддържате равномерно темпо на работа. Дори в моментите, в които ви се струва, че сте прекалено уморени, за да направите каквото и да било е желателно да се окуражите, да вярвате в себе си и да си поставяте реални цели за обозрим период. Бъдете готови, че ще се случат промени, които е желателно да възприемете без прекалено дълги размишления. Ще оцените ефекта и смисъла им след време. Разчитайте предимно на себе си. Околните, дори да имат доброто желание да ви помогнат, няма да са особено полезни. Затрудненията, с които се налага да се справите ще са пряко или косвено свързани с финансите ви. Придържайте се към правилата и не разчитайте на хора, които по никакъв начин не са показали, че заслужават доверието ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари