IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 ноември

27 ноември 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не набелязвайте никакви конкретни задачи. Започнете деня в „свободен режим“. Ще имате възможност да се включите в някаква колективна форма на обучение, обмяна на опит, повишаване на квалификацията. Възползвайте се. Може да не научите нещо изцяло ново, но ще разберете от какво си струва да се откажете, за да промените живота си в положителна посока.

Телец

Ще сте много по-проницателни от обикновено и способността ви за бърза концентрация и промяна на вниманието от една цел към друга също ще е по-висока. Ще откриете две важни истини. Кой се опитва да ви измами или злепостави и как да промените подхода си към проект, който към момента цикли, да го започнете от нулата, но да напреднете бързо.

Близнаци

Отделете време за проверка на документи, с които в последните дни сте работили и ги прегледайте отново. Не е изключено да откриете грешка, която ще коригирате съвсем навреме. Анализирайте дейностите, които са ви затруднили. Ще видите част от фактите от съвсем различен ъгъл и ще се сетите какви промени са необходими, за да получите желания резултат.

Рак

Прегледайте старите си сделки. Възможно е да намерите варианти за подобряване на условията, приложими и за двете страни. Свържете се с партньорите си и предложете обсъждане. Ще стабилизирате позициите и ще си осигурите вариант за повишаване на приходите в дългосрочен план.

Лъв

Случайно почти „подслушан“ разговор ще ви подскаже, че някой от колегите се опитва да урежда личните си въпроси за сметка на колективната работа. Не бързайте да реагирате. Осигурете си време за наблюдение и натрупване на допълнителна информация, за да сте достатъчно аргументирани, подлагайки фактите на обсъждане.

Дева

Ако се налага да се занимавате с финансови операции и най-вече с разплащания, бъдете внимателни и се постарайте да съхраните надеждно личните си данни. Не бъдете прекалено критични към близките си. Предложете помощ, ако установите, че не се справят, вместо да давате наставления.

Везни

Член от семейството или много близък роднина е възможно да подхване разговор, свързан с финансова или друг вид имуществена обвързаност. Темата няма да е особено приятна, най-вероятно ще се появят сериозни разногласия. Постарайте се да не стигате до крайности.

Скорпион

Не е изключено да получите лоша новина или денят да започне с някаква неприятна случка. Настроението ви ще е нестабилно. Въздържайте се от радикални решения и резки промени на динамичния си стереотип. Търсете нестандартни варианти.

Стрелец

Емоционалното ви състояние е нестабилно и сте готови да реагирате импулсивно на безобидни на пръв поглед предизвикателства. Не е подходящо да правите дългосрочни инвестиции, да се занимавате с хазарт и да търсите бързи кредити. Със сигурност ще претърпите загуби.

Козирог

Приятел или партньор, с когото сте в доста противоречиви взаимоотношения ще поиска разговор за изясняване на позициите. Ако не се чувствате достатъчно уверени в себе си е по-добре да отклоните поканата. Най-лошият вариант е, че може да прекратите връзката си окончателно и безвъзвратно.

Водолей

Мислете рационално и се въздържайте от решения и изказвания, за които много скоро може да съжалите. Не давайте и не вярвайте на обещания. Каквото и да чуете днес е добре да си „имате едно наум“, да проверите внимателно постъпващата информация, най-вече тази от случайни източници. Ако навреди на работата ви ще е трудно да оправите нещата.

Риби

Подбирайте контактите си с висока доза предпазливост. Не споделяйте лична информация дори със служебни лица. Представяйте само задължителните документи, които се изискват, за да си свършите работата. Ще си спестите поредица административни неуредици.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари