IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 30 ноември

30 ноември 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

В съзнанието ви съвсем ясно ще се очертае, ще изпъкне предстоящата посока, в която ще се развивате. Систематизирайте представите си и се опитайте да структурирате стратегия за работа, но изчакайте с практическото начало. На този етап и това е достатъчно.

Телец

Следвайте ситуацията, както и да се променя. Бъдете готови да реагирате гъвкаво, защото обстановката ще е променлива, непостоянна. Ще се справите с проблемите, само ако подхождате към тях прилагайки различни гледни точки.

Близнаци

Лунното затъмнение във вашия знак е почти в съвпад с кралската звезда Алдебаран. Тонусът ви ще е стабилен, а творческият потенциал много по-силен от обикновено. Концентрирайте вниманието си върху проблемите, които ви безпокоят най-много. Най-вероятно ще си създадете повече от един вариант за действие. Разиграйте ги като модели, за да изберете най-ефективния.

Рак

Ако някоя от задачите, които сте си набелязали не ви се получава, сменете подхода. Не зацикляйте на една и съща мисъл или идея. Няма да получите желаните резултати, а ще загубите ценно време.

Лъв

Ще получите информация за личност, с която сте в доста остри отношения. Информацията вероятно ще влоши ситуацията и ще ви подскаже, че трябва бързо да решите дали да прекратите контактите или търсите реванш за пропуснати ползи. Анализирайте фактите чак след като се успокоите.

Дева

Придържайте се към собствените си принципи, замисли и начин на работа. Не е изключено някой умишлено да ви провокира, за да ви отклони от набелязаните цели. Ако имате дори минимално съмнение в крайните резултати ще е във ваша полза да забавите изпълнението и да изчакате. Обстоятелствата ще се променят.

Везни

Личните и по-конкретно любовните ви отношения може да са леко конфликтни днес. Не започвайте разговори, целящи изясняването им, ако сте раздразнителни и неспокойни. Конфликтът ще се задълбочи и ще стане още по-трудно, а може би и невъзможно да възстановите хармонията.

Скорпион

Логиката и интуицията ви са еднакво силни. Комбинацията между тях е достатъчно добър залог за решаване на спорни въпроси и на проблеми, които към момента са съдържали прекалено много неизвестности. Действайте самостоятелно. Дори да допуснете някаква грешка ще е сравнително лесно да внесете корекции.

Стрелец

Подхождайте рационално към заниманията, изискващи точност и търпение. Ориентирайте усилията си към прецизиране на детайлите, а не към скоростното им довършване. Ще улесните работата си, ако ползвате познати методи.

Козирог

Започнете деня преглеждайки и подреждайки документите си. Вероятно ще откриете някакво несъответствие и ще разполагате с достатъчно добри условия да го коригирате. За изпълнение на нестандартни задачи търсете допълнителна информация. Комбинирайте новото с традиционното.

Водолей

Приемете покана за участие в професионална дискусия, само ако сте в състояние убедително да презентирате собствените си идеи. Ако имате намерение да подкрепите спорни тези, намерете неоспорими аргументи или не участвайте изобщо. Проявите на несигурност ще навредят на позициите ви.

Риби

Деловите контакти ще са интензивни. Ако се налага да уреждате въпроси, свързани с държавната администрация, не ги отлагайте. Дори да се натъкнете на някакво затруднение, ще се справите благодарение на изненадваща и навременна намеса на стар приятел.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари