IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сами вкъщи по Коледа? Не е толкова страшно

24 декември 2020 18 00

Има куп неща, които можете да направите, за да усетите коледния дух

Снимка: Istockphoto

Има неща, които не зависят от вас и такива, които зависят. И вашето коледно настроение е от вторите. Със сигурност не е приятно точно в тези семейни празници човек да е сам, но обстановката в момента е такава, че може да се случи. И ако изпаднете в тази ситуация, вместо да се депресирате и оплаквате, можете да вземете нещата в свои ръце и да си направите сами една прекрасна Коледа.

Как?

Започнете деня с нещо вкусно

Коледа е все пак, ако досега сте били на режим, можете да направите изключение. Храната е удоволствие, доставете си го днес, заслужавате го.

Поизпотете се

Да, да, вероятно ще си кажете – така и така ще ям всичко днес, защо да не пропусна и тренировката? Защото физическата активност ще повиши хормона на щастие серотонин в организма ви и ще се почувствате по-щастливи. Направете нещо по-кратко и което ви е приятно у дома… ако искате дори само потанцувайте на няколко коледни песни и няма да усетите как се усмихвате и сте изпълнени с енергия.

Посетете най-близката църква, ако желаете

Рождество Христово е християнски празник и традицията повелява да отидете на църква. Дори да не сте силно вярващи, църковната обстановка по празниците ще ви докара коледно настроение. Доверете ни се!

Поглезете се

Това че сте сами не означава, че трябва да игнорирате празничната си визия. Вземете си гореща вана, лакирайте се, направете си прическа, гримирайте се – всички тези женски неща, които ви носят удоволствие.

Филмов маратон

Класика в жанра – почетете празника с любимите си коледни филми или шоу програми. Вземете топъл шоколад в ръка и оставете героите от екрана да ви разсмеят и да ви накарат да се потопите в друг свят.

Направете си видеоразговор с приятели

И все пак, ако искате компания, винаги можете да се чуете с приятел или роднина или да застанете пред камерата и да си кажете наздраве. Дори физически да не сте заедно, пак можете да сте обградени от любимите си хора и да почувствате уют, топлина и любов.

Направете си подарък

И какво като е Коледа, онлайн магазините работят нонстоп. Не ви пречи точно днес да прекарате малко време, разглеждайки онлайн какъв подарък да си направите. Всички знаем, че Дядо Коледа е една красива легенда, така че превърнете се в своя собствен Дядо Коледа.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари