IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как ще се развие връзката ви според зодията на запознанството ви?

5 декември 2020 19 30

Какво „говори“ началната дата на връзката ви?

Снимка: Pixabay

Зодиакалните знаци засягат не само нашия характер, но и как ще се развие вашата връзка, в зависимост от датата и месеца, в който се е случило.

Например, ако сте се срещнали през юли – август, тогава знакът Лъв ще повлияе на връзката ви, ако е март – април, Овен и т. н.

Можете да определите естеството на връзката си и онези клопки, които могат да възникнат по пътя ви.

Овен (21 март – 20 април)

Обикновено през този период двойките се обвързват ярко и емоционално, това са лесни и бързи запознанства. С течение на времето във връзката могат да възникнат разногласия, тъй като много емоции и прибързани решения ще бъдат взети от партньорите. Тя ще продължи дълго време, ако партньорите споделят общи цели и възгледи. Най-важното в такава връзка е да се въздържате от груби забележки и да се научите да се чувате.

Телец (21 април – 20 май)

Ако запознанството се е паднало точно през този период, можем да кажем, че то се основава само на пламенни емоции. Въпреки това, връзката обещава да бъде дълга. Не си мислете, че тя сама по себе си ще бъде страстна и романтична, за съжаление огънят на любовта може да изгасне, ако спрете да си правите подаръци, комплименти и изненади. Само от вас зависи докога връзката ви с партньора ви ще бъде цветна.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Тези запознанства често се случват някъде по време на пътуване или в шумна компания. Обикновено те са неочаквани и най-често се основават на сходството на възгледите и интелигентността. Те не възникват спонтанно и чувствата не ви завладяват. Всичко започва с обикновена комуникация. Вярно е, че има вероятност запознанството да е краткотрайно. Не се разстройвайте, ако е така, значи не е било вашето.

Рак (21 юни – 20 юли)

През този период обикновено се правят запознанства въз основа на доминирането на единия партньор над другия. В много отношения тонът на връзката ще бъде зададен от емоционалността и настроението на лидера в тази двойка. Ако вие сте лидерът, опитайте се да се вслушате в мнението на партньора си и да му позволите да взема решения понякога. Една небрежна дума може да развали отношенията ви.

Лъв (23 юли – 22 август)

Тези познанства се случват най-често на културни събития, в театри, на концерти, изложби, в киното. Можете да намерите и половинката си на почивка. В този съюз най-важното е да не се спирате само на собствените си проблеми, да се научите да давате толкова, колкото вземате, и тогава такава връзка няма да бъде застрашена от клюки или интриги на завистници.

Дева (23 август – 23 септември)

Това запознанство може да започне с приятелски отношения и постепенно да се превърне в романтична връзка. Най-важното е партньорите да бъдат внимателни един към друг, но в същото време да не откриват недостатъци в дреболии. Неизпълнените обещания и прекомерната скромност в проявата на чувства, които впоследствие ще се разглеждат от един от партньорите като невнимание и безразличие, могат да се превърнат в препъникамък. Не се страхувайте да покажете на партньора си колко много го обичате.

Везни (24 септември – 23 октомври)

През този период връзките са обвити в романтика и пълни с любов и нежност. Но те са толкова непостоянни, колкото и красиви. Периодите на страст отстъпват на отчуждението и неразбирането. Ако партньорите си обръщат достатъчно внимание и се вслушват в желанията на другия, тогава връзката може да се превърне в нещо по-сериозно. Ако има проблеми, всичко ще се случи бързо и безболезнено и за двамата.

Скорпион (24 октомври – 21 ноември)

Тази връзка започва със страст, сексът на първата среща през този период звучи като нещо напълно нормално. Също така партньорите могат да бъдат обединени от интерес към непознатото и окултното. Връзката, за съжаление, е малко вероятно да продължи дълго. Както се оказва по-късно, вие сте били свързани твърде малко...

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Заченатите връзки в този период обикновено са леки и краткотрайни. Запознанствата като това са идеални за забавление, но нищо повече. Всичко ще зависи от способността на партньорите да правят компромиси и да се чуват. Но партньорството, основано на равенство, може да бъде доста дълго.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Тези познанства обикновено са дългосрочни и сериозни. Много често започват с приятелство, могат да възникнат между хора със сходни интереси, които по-късно искат да работят заедно по някакъв проект. В крайна сметка привързаността ще се развие в много силно чувство, наречено любов. Ако партньорите решат да се разделят, раздялата няма да е лесна и няма да стане веднага.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Запознанствата през този период е вероятно да са изненадващи за вас. Случайно срещате човека, когото като че ли търсите цял живот. Връзката, започнала през тези дни, е доста оригинална. Дори и да не стигнете до семейство, ще останете добри приятели. За да не бъдете разочаровани в крайна сметка, опитайте се да не идеализирате партньора си.

Риби (19 февруари – 20 март)

Ако сте се срещнали през този период, тогава връзката може да е неясна. Вашият партньор може да ви подарява цветя всеки ден и след това да изчезне от живота ви за един месец. Най-важното – опитайте се да оцените трезво отношенията си, доверете се на интуицията си – това няма да ви разочарова! Ако искате това запознанство да се превърне в нещо по-сериозно, научете се да жертвате интересите си заради партньора.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари