IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скорпион – хороскоп за 2021 г.

27 декември 2020 19 30

Какво ви очаква през следващата година?

Снимка: Pixabay

През 2021 г. трябва да цените времето. Опитайте се да планирате всеки ден от живота си, ще имате много работа, но трябва да подбирате задачите според вашите сили.

Ще трябва да решавате редица проблеми, включително и битови.

Възможно е да имате финансови затруднения и да се наложи бюджетът да бъде сведен до минимум. В противен случай мечтите за покупка на дом или пътуване ще увиснат във въздуха.

Не бързайте да прекъсвате отношенията с партньора си, ако често се карате или съществува студенина помежду ви. Това са временни трудности, характерни за всички двойки.

През 2021 г. Скорпионът трябва да се изправи срещу енергиите на Сатурн и Юпитер, което ще окаже неприятен ефект върху живота ви. Уран в Телец също ще се опита да ви дестабилизира. Плутон в Козирог и Нептун в Риби, които ще дадат благосклонна защита, ще помогнат да останете здраво стъпили на земята. Периодът, когато Юпитер е в Риби (юни – юли 2021 г.), ще бъде най-плодотворният през годината.

Хороскопът за 2021 г. препоръчва да се обърне внимание на договорите, недвижимите имоти и финансите. Всичко това е неразделно, така че създайте ясен начин на действие.

Допълнителни приходи ще са ви необходими в средата на годината. Представителите на тази зодия не се страхуват от работа, заемете се дори и с малки проекти, които да попълнят банковата ви сметка.

2021 г. е прекрасен период за кариерно израстване. Ако не поставяте твърде високо летвата, ще се изкачите по стълбицата без загуби и проблеми. Скрийте амбициите и острия тон далеч, за да не бъдете сред „нежеланите“ в отбора.

Хороскопът предвижда много изгодни оферти и интересни идеи. Бъдете бдителни и разумни, тогава ще имате късмет. Всичко, свързано с дълги пътувания, трябва да бъде внимателно обмислено.

Важни аспекти в живота

Хороскопът за 2021 г. предсказва много неприятности, непредсказуеми ситуации, рискове и проблеми с регистрацията на наследство. Но ако правите всичко това планирано, тогава лесно можете да преодолеете всички препятствия.
Събития, свързани с финансов оборот, банкиране и застраховане, ще вървят добре. През годината ще има благоприятни възможности за стартиране на собствен бизнес, в личния живот ще има доста интересни нови запознанства, включително и интимни.

Финансовите трудности ще бъдат решавани бързо и лесно, но не трябва да забравяте и за спестяването. Скорпионът през 2021 г. ще стане духовно по-силен, ще се научи да сдържа емоциите.

Хороскопът предсказва много сексуални връзки. Възможно е мнозина да срещнат партньор, с когото след това ще имат любовна връзка. Просто спазвайте мярката във всичко, не пръскайте чувства и се дръжте достойно.

През годината трябва да спестите не само пари, но и знания. По природа сте загадъчни хора, демонстрирайте талантите си в различни области.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари