IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скандалджиите и миротворците в зодиака

14 декември 2020 17 30

Кои са двата най-конфликтни знака и двата, които искат да запазят мира?

Istock

Има хора с по-буен темперамент, които са склонни да вдигат скандали за най-маловажни неща. Когато се ядосат те повишават тон, искат отговори, ръсят обвинения, тряскат врати и предмети, изпращат гневни съобщения и т. н.

Им и друг вид хора, които дори да са обидени и да кипят от яд отвътре, външно никога не си позволяват да демонстрират агресия, а точно обратното – опитват се да запазят мира. Тези два вида поведение могат да зависят до голяма степен от зодиакалния знак на човек.

Ето и кои са двата най-конфликтни знака в зодиака, както и онези два, които са тяхна пълна противоположност.

Скандалджиите в зодиака:

Овен

Овенът е като тенджера под налягане, върху горещ котлон – ако не намери начин да изпусне парата, може да гръмне като бомба. Хората от този знак „кипват“ бързо и като цяло имат силни позиции за всичко. Те винаги гледат да заявят ясно своето мнение, дори може да го изкрещят, така че всички да ги чуят. Ако нещо притеснява Овена, той го скрива зад скандал. Хората от този знак не се замислят много-много преди да започнат конфронтация. Именно за това те често казват неща, които не са обмислили добре и изстрелват обиди, които им носят негативни последици. Те просто не могат да сдържат емоциите си, а това понякога вреди на общуването им с хората.

Лъв

Според Лъва нападението е най-добрата защита. Ако някой постави под съмнение неговото царуване, храброст и прелест, този знак ще влезе в конфронтация, без страх и без да се замисля особено. Лъвовете не търпят никой да се подиграва с тяхното мнение и особено с техния външен вид. Ако гордостта на един Лъв бъде засегната по някакъв начин (или той така го почувства), той ще се нахвърли срещу човека отсреща, преди да е обмислил фактите и думите му. Лъвът няма да се успокои докато другата страна не му признае: „прав си“. Междувременно човекът, който е ядосал Лъва, ще трябва да изслуша дългата му и гневна тирада.

Миротворците в зодиака:

Водолей

Водолеите винаги се застъпват, когато има социални и глобални несправедливости. Но им липсва същата енергия, що се отнася до личните им отношения. Те рядко влизат в конфликти с хората от обкръжението си. Вместо това, когато са ядосани или засегнати, те гледат да се извисят над проблема. Водолеите са свикнали да мислят екзистенциално, така че когато се сблъскат с агресия (било то и пасивна), първият им инстинкт е, да измислят някакъв интелигентен начин да избегнат конфронтацията. Те предпочитат този начин, вместо това да се изправят лице в лице с човека отсреща. Водолеят смята, че скандалите носят вреда, а не полза.

Везни

Везните никога не тръгват на война, а по-скоро винаги носят мирен договор в джоба си. Тяхната цел е да сдобряват хората, което означава, че те са първите, които потушават всички скандали в своя социален кръг. Везните винаги вземат предвид и двете гледни точки на дадена ситуация. Те търсят справедливостта във всеки спор, а най-много гледат да избегнат конфликтите. Понякога това тяхно старание се възприема като малодушие, защото те по-скоро ще премълчат гледната си точка в името на мира. Понякога те развяват бялото знаме (за примирие), преди още да е имало нужда от него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари