IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наталия Водянова ръмжи като тигър от студа в руската Лапландия

23 декември 2020 17 50

Моделът заведе децата си на Арктическото крайбрежие

БГНЕС

Наталия Водянова посети туристическото село Териберка в Мурманска област. Руската красавица, модел и филантроп, заедно с трите ѝ по-големи деца – Лукас, Нева и Виктор, работят по телевизионното предаване „Руски празници“, което ще се излъчи догодина. По този повод тя и големите ѝ наследници от брака ѝ с английския аристократ Джъстин Портман, пътуват из Русия. Част от снимките от интересните си пътувания тя публикува в профила си в Instagram, за радост на своите близо 3 милиона последователи.

Семейството посети първо най-южната част на Русия, а след това се отправи далеч на север. Тези дни те се отбиха до бреговете на Баренцово море на Арктическото крайбрежие (морето е в басейна на Северния ледовит океан). Зимата температурите там падат до минус 20 градуса, които се усещат като минус 40 заради ветровете и влагата.

„Чували ли сте как звучи бруталният студ?!“, това попита Водянова своите последователи, споделяйки снимка, в която ръмжи като звяр срещу силния вятър.

 

На всички кадри красавицата носи огромно количество зимни дрехи, като всички те са на брандовете от модната империя на нейния свекър Бернар Арно (собственик на LVMH, която притежава брандовете Louis Vuitton, Givenchy, Guerlain, Chaumet, Moët & Chandon и др.). Тя е омъжена за сина на един от най-богатите хора в света, а именно за Антоан Арно.

38-годишната Наталия и Антоан се ожениха тази година, но вече са родители на двама сина – Максим и Роман, като общо тя има пет деца (от настоящия и бившия си съпруг). Водянова живее с Арно в Париж заедно с всичките нейни деца.

„Териберка прилича на Исландия“, изненадва се Водянова. На един от кадрите пък тя се намира в село на саами – коренното население на северната част на Скандинавския полуостров. Тази общност, включва територии на Норвегия, Швеция, Финландия и Русия. Традиционно саамите се прехранват с лов, риболов и животновъдство, и по-специално отглеждане на северни елени. Наталия неслучайно пише, че се намира в руската Лапландия.

На друга снимка пък блондинката и две от децата ѝ позират полегнали на снега, като якетата им са в цветовете на руския флаг – бяло, синьо и червено.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари