IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-малко известните факти за всяка зодия

1 януари 2021 19 30

Прочетете някои изненадващи неща за всеки знак

Istock

Известно ни е, че има 12 зодии, които са разделени в 4 елемента – огън, земя, въздух и вода. Всеки един знак си носи своите собствени характеристики, темперамент и... естествено – недостатъци. Някои знаци са съвместими по между си, други пък не чак толкова. Но освен всичко това, има някои изненадващи факти относно всяка зодия, за които може би ще ви е любопитно да разберете.

И така, ето някои от най-малко известните факти за всеки един знак в зодиака:

Овен

Знаете ли, че родените под знака на първата от 12-те зодии са по-склонни към инциденти. Така че хората от зодия Овен трябва да бъдат винаги малко по-предпазливи и внимателни, и да се грижат повече за своята безопасност. Представителите на този знак са склонни към падания, охлузвания, наранявания, рани от порязвания и т. н., особено в областта на главата и лицето.

Телец

Знаете ли, че представителите на зодия Телец могат да са опасни и зли световни лидери? Повечето от световноизвестните тирани и диктатори са родени под този знак, а именно Саддам Хюсеин, Адолф Хитлер, Владимир Илич Ленин. Така че, колкото кротки и хрисими да изглеждат, Телците могат да причинят сериозни вреди. Руската императрица Екатерина Велика също е била зодия Телец.

Близнаци

Трима от президентите на САЩ са родени под този знак. Единият е Джон Ф. Кенеди, вторият Джордж Буш-старши, а третият, разбира се – Доналд Тръмп. Дългогодишният премиер на България – Бойко Борисов също е зодия Близнаци. И британският премиер Борис Джонсън е роден под тази доста харизматична зодия.

Рак

Знаете ли, че според статистиките в САЩ, най-много арестувани престъпници (в рамките на една календарна година) често се оказват родени под зодиакалния знак Рак. Възможно е причината за това да се крие в психическата нестабилност на представителите на този твърде чувствителен воден знак.

Лъв

Смята се, че Лъвовете са велики политически лидери, но това не е всичко. Знаете ли, че много успешни атлети по света също са родени под този слънчев знак, пример за това е Роджър Федерер. Освен това едни от най-известните жени от шоубизнеса са Лъвици, а именно Дженифър Лопес, Мадона и... Меган Маркъл.

Дева

Знаете ли, че статистически Девите живеят живота си под най-голям стрес, който дори може да ги разболее. И най-важното е, че Девите са склонни към хипохондрия. Те обичат да се притесняват за най-малките и маловажни неща в живота и бита им, които са се объркали или не са станали по план.

Везни

Оказва се, че Везните са най-лоялните партньори и приятели от всички знаци в зодиака. Те са симпатични, романтични и имат приятен за хората характер. 92% от Везните избягват конфронтацията винаги. И още един факт – над 70% от тези хора са склонни да слушат логическата си мисъл, а не сърцето си.

Скорпион

Може и да се изненадате, когато разберете, че 9,6 на сто от всички политически лидери по света са Скорпиони. Те са отговорни, лоялни и смели, но също така са и много потайни, отмъстителни и имат собственическо чувство към всички и всичко. Роман Абрамович и Бил Гейтс също са Скорпиони.

Стрелец

Тези хора са най-рисковите натури в зодиака, но пък са и най-големите оптимисти. Те не са особено лоялни в отношенията си (по-голямата част от Стрелците не са верни в любовта), но пък те са изключително смели и обичат приключенията и предизвикателствата. Над 50 процента от Стрелците са убедени, че са родени под щастлива зввезда.

Козирог

Може би ще се изненадате, но мъжете от този, иначе стабилен, надежден, земен знак, са от типа Казанова. Представителите на силния пол, родени под знака на Козирога често не вярват в моногамията. През няколко години те започват живота си „начисто“ с нова партньорка. Пример за това са Джъд Лоу, Брадли Купър и Мел Гибсън.

Водолей

Знаете ли, че 12,5 на сто от всички милиардери по света са от знака Водолей? Те са мечтателни и далновидни хора с проницателни умения. Много известни футболисти също са Водолеи, а именно Кристиано Роналдо, Неймар Джуниър, както и нашите звезди в този спорт – Христо Стоичков и Димитър Бербатов.

Риби

Може би няма да се изненадате, че това са най-объркващите хора. Те до края на живота си не могат да решат, дали да слушат сърцето, или здравия си разум. Но пък едни от най-надарените в творчески план са именно те! Пример за това са Елизабет Тейлър, Шарън Стоун, Риана, Бон Джоуви и Джъстин Бийбър. Италианският скулптор Микеланджело и френският художник Реноар също са били Риби.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари