IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какъв тип бивши сте според зодиакалния знак (1 част)

19 юни 2021 19 30

Звездите говорят

Снимка: Istockphoto

Романтичните връзки са едно от най-хубавите преживявания, които носят положителни емоции и щастие. Нерядко обаче, когато дойде краят от уважението, интимността и дори приятелството не остава и помен и те се превръщат в огорчени опоненти.

Не можем да поставяме всички като в калъп, хората реагираме различно на раздялата. Астролозите са убедени, че зодиакалният знак обаче може да групира по някакъв начин какво е поведението на родените под една и съща звезда. Ето и какво споделят.

Овен

Овните не са от тези, които ще ронят сълзи или ще си скубят косата заради раздяла. Без значение дали става въпрос за края на дълга или къса връзка, те бързо продължават напред, без да се питат къде са сгрешили, дали са сгрешили и какво е можело да направят различно.

Телец

На Телците им трябва много време да се влюбят. Когато най-накрая го направят, дават 100% от себе си и затова в случай на раздяла, трудно приемат новата реалност. Телците се превръщат във „воденичен камък“, който дълго време ще преследва и умолява половинката си за нов шанс.

Близнаци

Близнаците превключват за много неща от ден за ден и за тях раздялата даже е някак в реда на нещата. Не ѝ отделят много време, излизат с приятели и вече интересът им е насочен към друг субект.

Рак

Раците никога не преживяват своите бивши. Те пазят надежда, дори когато няма такава. Те почти винаги са готови да се съберат с бившите си половинки и макар да не ги преследват настървено, държат вратата към тях широко отворена.

Лъв

Лъвовете изглеждат силни отвън, но всъщност са доста раними отвътре. Ще се правят че не им пука, а сърцето им отвътре ще кърви. Но гордостта ще ги държи на дистанция от техните бивши.

Дева

Девите са много праволинейни. Когато са във връзка, те са посветени на половинката си изцяло, но това не ги прави свръхемоционални и лабилни при раздяла. Заради своята практичност, те са убедени, че има по-важни неща, върху които да се фокусират и затова приемат края на връзката и продължават напред.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари