IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 8 януари

8 януари 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Предразположени сте към съчувствие и проява на разбиране много повече от обикновено. Помислете за личните си отношения. Преценете дали не се гледате накриво с някого и доколко вие сте в основата на враждата. Ще постъпите правилно, ако днес предприемете действия за „заравяне на томахавката“.

Телец

Обстановката ще е напрегната. В интерес на екипната работа може да се наложи да се откажете от някои лични амбиции. Направете го без много-много размишления. Жестът ви трайно ще впечатли околните.

Близнаци

Почти всичко, с което се заемате преди обед ще „удари на камък“. Спрете за миг, вместо да се ядосвате и преди да сте „качили градуса“ на тревогата и се замислете. Погледнете ситуацията от друг ъгъл. Със сигурност ще откриете причината за неуспеха и ще успеете да я отстраните.

Рак

Включвайте се без опасения във всички видове колективна работа с изключение на благотворителни акции. Ако все пак решите, че трябва да участвате и в такива, то внимателно проучете по чия инициатива са и дали не става дума за зле скроена измама.

Лъв

Настроението ви е романтично и сте склонни във всяко ново запознанство да виждате възможност за любовна авантюра. Овладейте емоциите и не се размечтавайте. Ще си създадете сериозни проблеми, ако смесите деловите и личните връзки.

Дева

Текущите задължения ще ви принудят да потърсите допълнителна информация и да я усвоите по най-бързия начин. Опитайте се да пресеете най-важното и да го приложите доколкото е възможно. Детайлните уточнения ще правите в процеса на работа.

Везни

Енергетиката ви ще е леко нестабилна, а настроението ще е нещо като „огледало“ на поведението на околните. Подбирайте внимателно контактите или ако няма такава възможност, ги ограничете. Избягвайте личности, които ви натоварват с присъствието си.

Скорпион

В началото на деня ще установите, че задачите ви са по-малко от обикновено и че ще разполагате с допълнително свободно време. Най-лошото, което бихте могли да направите е да лентяйствате. Ангажирайте се максимално, резултатите няма да ви разочароват.

Стрелец

Не позволявайте на никого да ви пришпорва и да ви налага своето темпо на работа. Действайте с равномерен ритъм и обмисляйте внимателно всяка стъпка. Колкото и да се насилвате, няма да можете да изпреварите себе си.

Козирог

Придържайте се към принципите си, но не очаквайте от околните да ги одобрят и още по-малко да ги следват. Опитвайки се да въздействате на възгледите им със сигурност ще ги настроите срещу себе си.

Водолей

Редувайте интелектуалните занимания с физически. Ако изпълнявате служебните си задължения от дома и климатичните условия позволяват, то направете поне две дълги разходки през деня. Не е желателно да се застоявате през целия ден на едно място.

Риби

Започнете деня с разчистване в две посоки: на територията, в която пребивавате и на мислите си. Опитайте да се освободите от всичко, което пречи на творческия заряд и въображението ви. След като го направите, нищо няма да възпрепятства реализацията на замислите ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари