IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 януари

13 януари 2021 08 52

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще е трудно да разпределите времето си между старите от новите задачи или пък да се занимавате и с двете групи едновременно. Опитайте да си дадете обективна оценка за собствените си сили преди да се заемете с каквото и да било. Само по този начин ще стигнете до някакви крайни резултати, а не до „кривата круша“.

Телец

Събитие или нечия човешка намеса ще ви принуди да промените обичайния си ред. Направете го без опасения. Работата ви няма да изостане, а разнообразието ще стимулира творческото ви мислене.

Близнаци

Според един от законите на Мърфи няма нещо, което да може да бъде прецакано и да не се прецака, но за представителите на вашия знак днес този закон ще има обратно действие. Колкото и да са объркани нещата, събитията ще се „завъртят“ така, че ще можете да ги оправите. Не пропускайте момента.

Рак

Ще ви хрумне вариант за решаване на материален или юридически въпрос, който от доста време е в „задънена улица“. Ако ви е нужно съдействие, не се колебайте да потърсите. На молбата ви ще се отзове повече от един човек и при това безкористно.

Лъв

Чували ли сте твърдението, че новото е добре забравеното старо. Нова възможност за съвместна работа ще ви предложи стар приятел или партньор, с когото от доста време не сте в сътрудничество. Преодолейте гордостта си и не бързайте да отказвате. Със сигурност ще намерите рационално зрънце в офертата.

Дева

Не е изключено да ви помолят или дори разпоредят за известно време да се заемете с несвойствени занимания или с работата на отсъстващ колега. Приемете предизвикателството. Промяната ще ви мотивира да разгърнете способностите си в по-широк мащаб, а и да погледнете на част от съществуващите проблеми под друг ъгъл.

Везни

Започнете деня с класиране на приоритетите. Не е изключено онова, което допреди седмица ви е изглеждало важно, сега да мине на заден план. Веднъж уточнявайки спешността на целите, няма начин да не се доберете до тях.

Скорпион

Енергетиката ви е стабилна. В състояние сте да издържите натоварвания с пъти по-големи от обикновено, независимо дали са физически или интелектуални. Ще свършите много повече работа от предварително набелязаната.

Стрелец

Опитайте се да разпределите времето, с което разполагате равномерно между личните и професионалните задачи, за да не се стига до конфликтни ситуации. Ще трябва да отложите част от едните или от другите по независещи от вас причини. Не се ядосвайте, че се случва, правилният начин е да реагирате гъвкаво.

Козирог

Новолунието във вашия знак ще окаже влияние в две посоки. Нежеланието на околните да се придържат към правилата може да ви ядоса, но пък от друга страна е възможно да уредите спорни въпроси с контролни или проверяващи органи. При всички случаи няма да имате възможност да мързелувате и да бездействате.

Водолей

В края на деня със сигурност ще стигнете до заключението, че е бил доста странен. Почти непрекъснато ще се натъквате на някакви затруднения, от които в последния момент ще успявате да се измъкнете „като по чудо“. Печелившата ви тактика за днес е да избягвате нестандартните решения и да не привличате вниманието.

Риби

Тревогите, доколкото ги има, ще са свързани предимно с личните отношения. Избягвайте кардиналните решения, когато сте в състояние да направите компромис, който няма да предизвика сериозни сътресения. Рано или късно готовността ви да отстъпите ще бъде оценена и възнаградена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари