IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да направите добро първо впечатление на всяка зодия?

24 януари 2021 19 30

Разберете как да се харесате на човека отсреща, използвайки астрологията

Istock

Първото впечатление винаги е много важно – и в личния, и в професионалния живот. Разбира се, понякога се случва първата преценка за дадена личност да е подвеждаща, но все пак е добре да умеем да се представяме подобаващо, когато се запознаваме с нов човек.

По тази тема за помощ може да използвате астрологията. Тя ще ви насочи в правилната посока за това на какво да заложите в поведението си, така че да се харесате на човека отсреща.

Ето как да направите добро първо впечатление на всеки, въз основа на неговата зодия:

Овен: Бъдете безстрашни

Овенът не отстъпва пред нищо и веднага ще спечелите уважението му, ако демонстрирате смелост. Ако искате да го впечатлите, дръжте се със самочувствие и не показвайте никаква слабост. Заемете дадена позиция и я защитавайте докрай. Ако Овенът не ви възприеме като своя конкуренция, той най-вероятно ще ви стане верен съюзник.

Телец: Изпълнете обещанието си

Телецът е най-надеждният знак в зодиака и държи да общува с други отговорни и лоялни хора като него самия. Ако можете да му покажете веднага, че на вас може да се разчита и че винаги спазвате обещанията си и поетите ангажименти, той ще ви оцени по достойнство и може и да ви допусне по-близко до себе си.

Близнаци: Бъдете дружелюбни

Близнаците умеят да се сприятеляват почти с всички и то за кратко време. Те обаче не уважават хора, които се държат на дистанция или показват някакъв вид високомерие. Колкото по-отворени, дружелюбни и достъпни сте към човека Близнаци, толкова по-позитивно ще е първото му мнение за вас.

Рак: Покажете уязвимост

Ракът е добре известен с това, че е най-чувствителният знак в зодиака. Ако можете да му покажете, че и вие сте уязвим, сантиментален човек, споделяйки с него някаква ваша слабост, емоция или тайна, той ще ви се довери по-бързо и лесно. Хората от зодия Рак ценят у другите най-много емоционалната откровеност.

Лъв: Очаровайте го

Човекът Лъв обича вниманието и ласкателствата. Ще го впечатлите лесно, ако хем му правите комплименти, хем самият вие се държите очарователно и приветливо, впрягайки цялата си харизма в първия си контакт с Лъва. Не след дълго, той просто ще започне реципрочно да отвръща на вниманието ви.

Дева: Планирайте дългосрочно

Перфекционистът от зодия Дева не може да понася бъркотията и ще ви почувства като своя сродна душа в секундата, в която проявите способността си да организирате и планирате живота си с месеци напред. Девата обича рутината и графиците. Тя ще ви иска до себе си и ако види, че вие сте човек, който анализира проблемите в дълбочина.

Везни: Излъчвайте щастие

Хората от зодия Везни мразят и избягват конфликтите. Те просто искат да живеят сред щастливи хора, така че ако вие излъчвате доброта и радост, те бързо ще разпознаят това. Така че вие трябва да демонстрирате пред Везните, че живеете в хармония със заобикалящия ви свят и че в живота ви има баланс – те ще са силно впечатлени!

Скорпион: Бъдете хладнокръвни

Човекът Скорпион е труден за впечатляване, но тайната да привлечете вниманието му е като изобщо не се стараете за това внимание. Дръжте се небрежно и хладнокръвно. Не бъдете настойчиви. Колкото по-мистериозни и колкото по-недостижими изглеждате, толкова по-пленен ще бъде Скорпионът от вас.

Стрелец: Опитвайте нови неща

Стрелецът е авантюрист и изследовател по душа, независимо дали това означава, че пътешества по света, или че обича да опитва екзотични кухни. Стрелецът е винаги готов за нови предизвикателства и ако вие покажете, че сте от неговата кръвна група, той ще ви приеме тутакси.

Козирог: Скромно споделете постиженията си

Трудолюбивият Козирог обикновено постига много в живота си и се впечатлява от онези, които също са положили труд в житейския си път към успеха. Козирогът обаче мрази самохвалковците. Така че, ако искате да го спечелите на своя страна, споделете постиженията си, но уж случайно, без да се изтъквате.

Водолей: Осмелете се да се отпуснете

Водолеят е най-независимият знак в зодиака. Въпреки че винаги изслушва другите, той в крайна сметка прави нещата според своето мнение. Той цени хората, които не действат и не мислят според стандартите и които умеят да се противопоставят на статуквото. Можете да впечатлите Водолея, ако демонстрирате неконвенционална позиция.

Риби: Споделете най-възвишените си мечти

Никой знак не е по-мечтателен или по-креативен от Рибите. Докато другите хора се фокусират върху ефективността и производителността си, Рибите продължават да градят своите концепции върху възвишените си емоции и върху своите таланти. Ако споделите с тях най-смелите си мечти и идеи, те ще решат, че сте на една и съща вълна с тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари