IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 януари

22 януари 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще сте малко по-раздразнителни от обикновено и готови да се противопоставяте на всеки за всичко. Подобно поведение ще е доста вредно за личните отношения и е във ваша полза да редуцирате контактите.

Телец

Занимавайте се с каквито искате финансови операции, само не и с благотворителност. Ако сте набелязали скъпи покупки е много вероятно да ги намерите при изгодни условия и на разсрочено плащане. Не купувайте нищо преди да сте сравнили поне няколко оферти.

Близнаци

Не прекалявайте с натоварванията през последния работен ден от седмицата. Изразходвайте силите си равномерно. Ако е възможно да редувате физически с интелектуални занимания, направете го.

Рак

С отдавна чакано известие ще започне денят. Съобщението може да не ви зарадва или пък поне да не отговори на очакванията ви. Не бързайте да отговаряте под напора на емоциите, защото нали знаете: „казана дума – хвърлен камък“.

Лъв

Енергетиката ви е стабилна, но това не означава, че трябва да се занимавате с няколко неща едновременно. Направите ли го, ще се изтощите бързо и в края на деня няма да разполагате с нищо довършено. Единственият ефект ще е, че ще се ядосате. Не си го причинявайте.

Дева

Въздържайте се от каквито и да било кардинални промени. За уреждане на обикновените ежедневни проблеми отстъпете инициативата на близките си. Проявата на доверие от ваша страна ще ги стимулира и мотивира да покажат най-доброто от себе си.

Везни

Не позволявайте на никого да навлиза в личното ви пространство и да ви налага собствения си ритъм на работа. Колкото по-спокойно и по-обмислено работите, толкова повече свободно време ще си осигурите.

Скорпион

Вярвайте в себе си, но без да надценявате собствените си възможности. Реагирайте разумно на предизвикателствата, особено ако са създадени от фактори, върху които няма как да въздействате. Инстинктът за самосъхранение ще ви подскаже правилната тактика.

Стрелец

Анализирайте всяка своя работа, която преценявате като довършена. Възползвайте се от съществуващите и споделени практики, ако не притежавате достатъчно опит. Грешките, допуснати днес, дори минимални, може да създадат сериозни проблеми.

Козирог

Ще се наложи да съчетавате професионалните с личните задачи, но така че да не си пречат и да не станете обект на критики. В края на деня може да усетите умора, но ако сте разпределили правилно времето, с което разполагате, ще сте доволни от свършената работа.

Водолей

Грижете се за здравето и стабилното си физическо състояние, ако работата ви е свързана с престой на открито. Бъдете внимателни при употреба на механични или електрически уреди и инструменти. Съществуват предпоставки за травма.

Риби

Настроението ви ще е нестабилно почти през целия ден. Въздържайте се от отговорни решения, не насрочвайте важни срещи. Не сте убедителни и няма да напреднете с реализацията на идеите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари