IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 януари

25 януари 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

В процеса на работа ще установите, че някой умишлено ви „мъти водата“. Откритието ще е смущаващо, но правилната тактика към момента е да не предприемате „ответен“ удар, а да наблюдавате. Само така ще разберете причините и ще успеете да стабилизирате позициите си.

Телец

Спокоен ден, наситен със забавни и куриозни случки. Не е изключено да станете обект на нечие повишено внимание, желание за сближаване, флирт. Реагирайте спокойно, случайното намигване съвсем не е гаранция за искрена любов.

Близнаци

Единственият вариант да си създадете неприятности е, ако смесите деловите отношения с лични. Дамите трябва да внимават какви сигнали подават на колегите и партньорите си. Не е препоръчително да купувате скъпи стоки, ако не са ви абсолютно необходими. Съвсем скоро ще установите, че всъщност сте на загуба.

Рак

Няма да се наложи да се справяте с непреодолими затруднения. Каквото и да сте намислили, ще стигнете до крайния резултат. Постарайте се да използвате свободното си време за творчество, а не за развлечения.

Лъв

Част от професионалните задачи ще са или прекалено отегчителни, или прекалено изтощителни, но като цяло непривлекателни. На всичкото отгоре колегите няма да са ентусиазирани от мисълта да ви съдействат. Редувайте едно занимание с друго през определени периоди от време. Разнообразието, колкото и да е минимално, ще повиши мотивацията ви.

Дева

Заниманията ви може да са скучни, но не и трудни. В края на деня ще сте сигурни, че сте се справили с всичко. Не е изключено да ви поканят на импровизирано камерно семейно тържество. Спазвайте правилата и се придържайте към традициите.

Везни

Няма как да промените живота си за един ден, но можете да промените начина си на мислене, макар и частично. След това животът ви ще се промени завинаги. Изразявайте емоциите си по начин, който не би шокирал околните.

Скорпион

Не е препоръчително да насрочвате важни срещи още в първия ден на седмицата. Не е желателно и да уреждате въпроси, зависещи от държавната администрация. И в двата случая ще се налага вие да се съобразявате с факторите, няма да сте в контрол на ситуацията и може да не получите резултатите, към които се стремите.

Стрелец

Професионалните задачи няма да ви затруднят, но реакциите на околните може да ви ядосат. Не бъдете прекалено критични, съобразявайте изискванията си с възможностите им. Ще избегнете някои конфликтни ситуации, ако разчитате предимно на себе си.

Козирог

Не е подходящо точно днес да експериментирате с нови методи на работа. Напротив, придържайте се към начините, които винаги са давали добри резултати. Не отказвайте, ако ви помолят да обучавате нови колеги.

Водолей

Случайни разговори или получена от медиите информация ще ви подскаже причините, поради които сте стигнали до разногласия със стар приятел преди време. Преценете собственото си участие в разправията и помислете дали не е добра идея да се извините и да възстановите отношенията.

Риби

Ще сте по-убедителни от обикновено. Започнете деня с обсъждане и довършване на неуредените към момента сделки. Следобед тонусът ви осезателно и рязко ще се занижи. Намалете контактите и не се лишавайте от сън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари