IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 януари

26 януари 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не се изненадвайте, ако днес хора, които познавате като дружелюбни и добронамерени покажат най-лошите си качества. Приемете случващото се с доза снизходителност. Всеки има момент, когато „не му е ден“.

Телец

Не позволявайте на околните да злоупотребяват с търпението и услужливостта ви. Ако някой, на когото сте помагали достатъчно много и достатъчно дълго, отново се опита да ви прехвърли част от работата си, откажете любезно, но недвусмислено. Очевидно става дума за поредната манипулация.

Близнаци

Постъпка на човек, когото приемате като особено близък, може да ви разочарова. Не бързайте да се сърдите. Пробвайте да уточните мотивите. Може би човекът е бил поставен пред трудния избор от две злини да избира по-малката.

Рак

Намалете контактите до неизбежните. Съществуват предпоставки за противоречия, прекъсване на отношения. Ако е възможно да отложите трудните разговори, то направете го. Когато напрежението спадне, ще стигнете до правилните варианти без особени усилия.

Лъв

Проявете разбиране към грижите на близките си, но не поемайте отговорност вие да намерите изход от сложните ситуации. Помогнете с опит, информация, но не и с финансови средства. Всеки осъзнава грешките си по-надеждно, когато сам заплати цената за тях.

Дева

Дори най-скучната работа ще ви се стори привлекателна, ако вложите творчество в изпълнението ѝ. Обстоятелствата ще са подходящи за експерименти. Пробвайте онова, за което не ви е достигала смелост. Резултатите ще ви окуражат.

Везни

Придържайте се към предварителните си планове и не се поддавайте на изкушенията, с които околните ще се опитват да ви съблазняват. Не си тръгвайте по-рано от работа и не купувайте вещи, от които нямате нужда. И едното, и другото ще ви вкара в неприятности.

Скорпион

Енергетиката ви е стабилна, но сте прекалено невъздържани. Нищо няма да се получи по-бързо, ако само подскачате хаотично насам-натам. Единствената ви констатация в края на деня ще е, че сте допуснали груба грешка и ще са нужни допълнителни усилия за отстраняването ѝ.

Стрелец

Сортирайте и подредете купищата документи, които трупате около себе си почти от края на миналата година. Механичното разчистване ще ви помогне да канализирате и мислите си. А е и много вероятно да намерите важни книжа, с които да улесните последващата си работа.

Козирог

На работното място присъстващите може да се разделят на два враждуващи лагера: по-млади срещу по-възрастни. Постарайте се да установите причината за спора. Най-вероятно ще е незначителна или пък изкуствено създадена. Ще спрете разправията с логични аргументи.

Водолей

Съобразете програмата си със здравословното състояние. Ако усещате напрежение, макар и леко, ако се чувствате отпаднали и недостатъчно енергични, откажете се от амбициозните замисли. Самостоятелната и лишена от изненади работа е за предпочитане.

Риби

Част от събитията ще ви подскажат насоките за решение, което обмисляте от доста време. Ако ще предизвика кардинална житейска промяна, е по-добре да си дадете още малко време за размисъл. Допълнителни детайли от следващите дни ще променят гледната ви точка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари