IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 януари

28 януари 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Във ваш интерес е да обсъждате детайлите по изпълнението на всяка възложена задача или сделка. Партньорите и колегите ви ще са готови на отстъпки и бихте могли да прокарате голяма част от концепциите си.

Телец

Любовните преживявания ще са противоречиви и зависят от готовността ви да напуснете за известно време зоната на личния си комфорт. Може да започнете нова любовна авантюра или да прекратите текущата си връзка. И в двата случая последствията ще са трайни.

Близнаци

Опитайте се да разчупите рамките на условностите. Спазването на формални правила ще затрудни работата ви. Ако разполагате с достатъчно убедителни аргументи, подкрепящи твърденията ви, не зацикляйте на едно място.

Рак

Настроението ви е романтично, но и доста идеалистично. Избягвайте разговорите, изясняващи лични отношения и по възможност не си насрочвайте любовни срещи. Преживяванията няма да оправдаят очакванията ви и ще се разочаровате.

Лъв

Пълнолунието във вашия знак ще стимулира лидерските ви умения и стремежи. Единственото условие за постигане на желаните резултати е да не надценявате възможностите си и да търсите логична връзка между причините и следствието.

Дева

Човек от близкото ви обкръжение, с когото се познавате от доста време, съвсем неочаквано може да отправи любовни сигнали. Помислете добре дали става дума за сериозни намерения или е импулс на моментно настроение. Съчетайте заключенията с предпочитанията си.

Везни

Въздържайте се от пристъпи на ревност или действия, с които да провокирате любимия човек, предполагайки че се държи с вас некоректно. Проверете фактите преди да се втурнете да си отмъщавате, за да не съсипете връзката си заради едните съмнения.

Скорпион

Избягвайте разговорите по спорни въпроси както с колегите, така и с членовете на семейството. Ако сега ги започнете, няма да стигнете до споразумение, но ако изчакате, условията ще се променят и „пъзелът ще се подреди“.

Стрелец

Човек от миналото, с когото сте имали общ бизнес и сте го прекратили, ще ви потърси. Ако има някакви финансови задължения към вас ще ги изплати. Не бъдете злопаметни. Опитайте се да проведете срещата в рамките на добрия тон.

Козирог

Среща с влиятелни личности ще ви насочи към подходящи варианти за презентиране на идеите и проектите ви. Не отлагайте твърде дълго, но и не прекалявайте с описанията, за да не отегчите събеседниците си. Ако никой не ви подкрепи още в самото начало, значи е излишно да настоявате.

Водолей

Част от конфликтите у дома ще се „нажежат до червено“ и ще се наложи да предприемете спешни мерки за отстраняването им. Ако се налага да направите допълнителни разходи, опитайте да се ограничите само в наличностите си.

Риби

Част от старите проекти ще дадат окончателните си резултати или ще осъзнаете, че вече са изчерпани и е за предпочитане да ги прекратите. Причините за някои противоречия ще придобият кристална яснота и ще можете да ги преодолеете, променяйки подхода си към тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари