IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ретрограден Меркурий – кои зодии ще засегне най-малко?

29 януари 2021 17 30

Ще мине през фиксирания знак Водолей

IStockphoto

Ретроградният Меркурий ще настъпи съвсем скоро – на 30 януари. До 21 февруари всеки един от нас ще трябва да остави за малко новите си планове, за да не претърпи провал. Комуникацията и сключването на важни сделки в периода не са препоръчителни.

Планетата ще премине през фиксирания въздушен знак Водолей. А в астрологията той управлява приятелствата, отговаря за сътрудничеството, технологиите и иновативните идеи. Ако искате да избегнете някои драми, внимавайте с начина на изразяване и бъдете търпеливи, за да не изпуснете нервите си. По-късно ще попадне в знака Риби.

След като ви разказахме какви основни промени ще донесе ретроградният Меркурий и кои представители на зодиака ще засегне най-силно, ред е да видим останалите.

Кои знаци ще преминат през периода по-леко?

планети, Вселена,

Pixabay

1. Близнаци

Меркурий е управляващата планета на Близнаците, което означава, че те ще почувстват нейния негативен ефект, но в доста по-малка степен от другите. При тях по-малко вероятно е да останат неразбрани, защото по принцип са хора, които си менят мнението постоянно.

Сега е моментът всички с тази зодия да осмислят личните си философии и да решат с какво искат да се занимават след края на ретроградната фаза. На тях ще им е по-лесно да планират дните си, защото ще имат по-голяма яснота в личен и професионален план.

2. Рак

Добрата новина е, че голяма част от действието на ретроградната планета ще засегне по-скоро емоционално Раците, отколкото тяхното кардинално ежедневие. Така те ще могат да открият своята вътрешна сила и да я използват за нещо хубаво.

Периодът е подходящ за ретроспекция и скъсване на границите, които те поставят и по този начин не допускат хора, които ги обичат, да достигнат до тяхната чувствителна натура.

3. Риби

Хаос ще има и при Рибите, но те са свикнали с това и почти няма да забележат, че е настъпил ретрограден Меркурий. Изолирани както обикновено, те ще се обърнат към духовното и ще открият отговорите на въпросите, които отдавна търсят.

Оставайки насаме с мислите си, Рибите ще открият, че около тях е пълно с хора, които им протягат ръка, но те са били твърде вглъбени в проблемите, за да го видят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари