IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 1 февруари

1 февруари 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Опитайте се да анализирате събраната към момента и неизползвана информация по всички въпроси, по които работите. Не е изключено за някои от по-старите проекти да попаднете на важни новости, които ще ви позволят да ги актуализирате и подобрите.

Телец

Започнете деня със старателно подреждане на мислите си. С каквото и да се заемете, ще го правите по-бавно от обичайното си темпо. Приемете, че така е по-добре. Ще избегнете възможността за грешки.

Близнаци

Случайно получена информация ще ви помогне да си обясните причините за стара случка, спор, недоизяснен разговор. Ще ви хрумне лесен начин за довършване на някои изостанали занимания, на които от отегчение сте престанали да обръщате внимание.

Рак

Мислите ви ще са обърнати много повече към миналото, отколкото към бъдещето или текущите ви занимания. Да анализирате някои предишни събития не е лоша идея, стига да не се вглъбите до степен, в която сте си самодостатъчни и да игнорирате всички около себе си.

Лъв

Намалете контактите и оформяйте уговорките си писмено. Във ваш интерес е да си водите бележки по днешния си график. Ще елиминирате възможността да забравите нещо важно.

Дева

По независещи от вас причини ще се наложи да изоставите част от започнатите проекти. Единственото, което на този етап ще сте в състояние да направите е да си изградите предположения за момента, в който ситуацията ще се промени. Дотогава ориентирайте силите си към други дейности.

Везни

Събитията ще са динамични и противоречиви. Анализирайте детайлите по няколко пъти. Каквито и заключения да направите на „първо четене“ най-вероятно ще се окажат погрешни.

Скорпион

Не се изнервяйте, ако се натъкнете на трафик, ако се наложи да коригирате сроковете за изпълнение на някои задачи или ненадейно се променят условията на работа. Във ваш интерес е да реагирате гъвкаво и без излишни емоции.

Стрелец

Бъдете изключително внимателни при обработване и оформяне на документи. Прочетете ги повече от веднъж и сверете набелязаните дати. Не е изключено да откриете сериозни грешки. Навременното им отстраняване ще ви спести неприятности.

Козирог

Ако се наложи да пътувате проучете предварително дали няма проблеми по трасето. Помислете и за алтернативен вариант за придвижване. Преглеждайте внимателно всички касови бонове, билети и други платежни документи, които ще се налага да ползвате или да осребрявате.

Водолей

Проверете ключовете, документите, телефона си, зарядното, преди да излезете от дома. Огледайте се за включени електроуреди, които може да създадат проблеми. Ако се чувствате по-разсеяни от обикновено, записвайте старателно ангажиментите си.

Риби

Не вярвайте на информация, подадена от непознати чрез социалните мрежи. Не я ползвайте за уреждане на важни делови срещи, съглашения и по време на дискусии. Най-вероятно ще се окаже подвеждаща и ще ви постави в неизгодна позиция.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари