IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво вещаят звездите за всяка зодия

8 февруари 2021 17 30

Прогнозата, изготвена от астролога Петя Георгиева

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 8 – 14 февруари, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Във ваш интерес е да набележите колкото е възможно повече задачи през тази седмица. По този начин ще сте в състояние да реагирате при непредвидени обстоятелства. Най-голямата ви грешка би била да бездействате. Силите ви са достатъчни, ще ви стигнат за всичко, а мотивацията зависи от личния ви избор. Освободете се от мисли за миналото, които пречат на прогреса ви.

Телец

Най-добрият помощник през тази седмица ще е прословутото ви търпение. Каквото и да се случи, бъдете готови за компромис и отстъпка. Няма да съжалявате, защото съвсем скоро ще си възстановите позициите, от които сте готови да се откажете. Даже ще получите и екстри в добавка. Ако имате нужда от разнообразие и минимална промяна, създайте си я, като поработите върху интериора у дома. Но го направете без излишни и невключени в текущия ви бюджет разходи. Покупките ще се окажат безполезни и ще се отразят зле на настроението ви.

Близнаци

Би било лоша идея да се опитвате да „носите две дини под една мишница“ или да „седите на два стола едновременно“. И едното, и другото крие в себе си необосновани рискове. Намалете темпото и инициативата. Колкото повече наблюдавате и колкото по-малко привличате вниманието, толкова повече неприятности ще си спестите. А и защо да бързате, като никой не ви принуждава… Не е изключено да получите допълнителни приходи и то по най-лесния възможен начин. Прегледайте вещите и предметите си, използвайте способите на интернет и продайте всичко, което не ви е нужно. Вие ще си разширите пространството, а някой друг ще се зарадва, че е направил изгодна покупка.

Рак

Често ще се налага да се справяте с текущата и с допълнителна работа едновременно. Не отказвайте задачите, които ви възлагат, но внимателно уговаряйте условията на изпълнение. Обръщайте внимание на подробностите. Ако се случат някакви неприятности, по всяка вероятност ще са свързани с тях. Участвайки в разни случайни, неангажиращи и неформални разговори ще си отговорите на въпроси, които от доста време занимават съзнанието ви. Не обсъждайте финансовото си състояние и не сравнявайте себе си с околните. По-скоро сравнете сегашния си статус с това, което сте били самите вие преди време и със сигурност ще се окуражите.

Лъв

Събитията ще са предвидими и ще се развиват по обичайния начин през първата половина на седмицата. Ако с някого сте в конфликт, ще можете да го прекратите, всеки един от участниците да осъзнае допуснатите грешки и да намерите подходящите думи за извинение. В края на седмицата динамиката ще се повиши. Ще напреднете с наскоро стартираните проекти. Не е изключено да получите предложения за нова работа, в случай че имате намерение да се местите. И ако моментът за преместването е настъпил, то погрижете се за визията и външния си вид, независимо че ще трябва да направите допълнителни разходи.

Дева

Следвайте принципите си и не предприемайте кардинални житейски промени. Ползвайте доказали ефективността си методи на работа. Колкото по-малко нововъведения прилагате в ежедневието си, толкова по-бързо ще се справите с набелязаните задачи. Не позволявайте да ви въвличат в интриги. Който реши да го направи ще цели не просто да си водите някакъв разтоварващ разговор, а да ви навреди сериозно и задълго. Финансовото ви състояние ще е стабилно, а неособено големи допълнителни постъпления може да получите от творческите си занимания и от участието си в някаква допълнителна работа, свързана с пътуване.

Везни

Тъй като част от събитията няма да са особено приятни, настроението ви ще е доста неустойчиво. В началото на седмицата може да чуете критики и забележки относно качеството на работата ви. Овладейте спонтанната реакция, не бързайте да се противопоставяте. Проверете фактите и ако имате основание и аргументи в своя полза, представете ги уверено, със спокоен тон и без нотки на враждебност. Проверявайте редовно съобщенията и кореспонденцията си. Не е изключено да получите изгодно предложение за участие в краткосрочен допълнителен проект. В случай, че здравословното ви състояние позволява, не се колебайте.

Скорпион

Затрудненията, доколкото ги има, ще са несъществени, но тонусът ви ще е нестабилен и на моменти може да усетите умора или несигурност. Нужно е съвсем малко, за да се мобилизирате и ще успеете да се справите с всичко, защото за вас обикновено няма нерешими проблеми. Отнасяйте се отговорно към задълженията си, не отъждествявайте желанията с възможностите и в края на седмицата със сигурност ще има от какво да сте доволни. Не прекалявайте с разходите. Ако се налага да направите допълнителни инвестиции за продължаването на наскоро започнат нов проект е за предпочитане да прекратите изпълнението му за известно време.

Стрелец

Взимайте важните решения самостоятелно. Всяка чужда намеса или адаптиране на действията ви към нечий съвет ще се окаже, ако не вредно, то поне неефективно. И придържайки се към максимата, че „времето е пари“, разпределете ангажиментите си така, че да не губите време за несъществени занимания. Създайте си оптимална организация и избягвайте рисковете, дори да ви изглеждат минимални. Не давайте неизпълними обещания особено на членовете от семейството. Със сигурност ще си осигурите звучни скандали. Ако работите в голям колектив, разчитайте предимно на себе си. Допълнителни постъпления може да получат фрийлансърите и представителите на вашия знак, чиято работа е свързана с пътуване.

Козирог

Нищо не би могло да ви попречи да реализирате творческите си замисли. Заемете се с тях старателно и последователно. Ако се натъкнете на някакви затруднения просто оставете работата, която вършите в момента и преминете към следващата. Желателно е да довършвате започнатото в случай, че условията са подходящи и да не насилвате събитията, ако фактите показват, че усилията ви ще са напразни. Не се надценявайте, но и не се страхувайте от неизвестното. Финансовото ви положение ще е без промяна. Записвайте и обобщавайте новите си идеи. Съвсем скоро ще повишите приходите си именно чрез тяхната реализация.

Водолей

Настроението, а и продуктивността ви, ще са пряко свързани с отношенията. Дистанцирайте се от всички, които ви изнервят доколкото е възможно или пък реагирайте на заядливите подмятания с чувство за хумор. Няма как да промените хората и да ги направите по-добри или по-коректни, но има как да избегнете опитите им да ви въвличат в интриги. Изслушвайте и участвайте в преодоляването само на проблемите на близките си. Техните ще са истински, за разлика от тези, с които се опитват да ви занимават хората от обичайното ви обкръжение. Разходите ви ще са малко повече от обикновено и за да не „му изпуснете края“, записвайте ги акуратно. Така ще сте много по-обективни в преценката си кое е истински нужно и от какво в дадения момент бихте могли да се лишите.

Риби

Енергетиката и интуицията ви ще са достатъчно силни и синхронизирани. Следвайте първоначалните си планове, но влагайте творчески елемент във всяка работа. Ще сте доста по-ефективни, ако игнорирате шаблоните и стереотипите, които блокират въображението ви. Другото условие, за да използвате максимално потенциала си, е да си създавате ясен и точен дневен график и да се придържате стриктно към него. Всяко отклонение и разпиляване на времето ще предизвика неоснователно забавяне и недоволство от дейността ви. Не е препоръчително да се заемате с нови проекти, още повече, ако за реализацията им не разполагате с финансово обезпечение, а ще се налага да взимате кредити. Дори да ги осъществите навреме, няма да получите очакваните приходи.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари