IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво очаква зодиите според звездите?

15 февруари 2021 17 30

Прогноза за следващите седем дни

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 15 – 21 февруари, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Спокойна и изпълнена предимно с положителни емоции седмица предстои. Ще разполагате с удобни варианти за личностно развитие. Бихте могли да промените работното място, да се занимавате по-дълго с хобито си, да получите допълнителни знания и умения в каквото направление пожелаете. Интересното е, че несемейните ще са по-ефективни в работата си от семейните. Причината е логична, нищо няма да ги отклонява от работния процес. Допълнителните финансови постъпления ще са награда за онези, които са готови да вложат усилия за самоусъвършенстването си.

Телец

Започнете седмицата с анализ на силните и слабите си страни. Ще сте много по-ефективни, ако си дадете сметка на какво сте способни и с какво не бива да се занимавате. Направите ли го, ще можете да структурирате дългосрочните си планове обективно и на реална база. Проблемите, с които се налага да се справите ще са конкретни и няма да ви демотивират, а напротив, ще ви стимулират да се докажете максимално. Въздържайте се от каквито и да било покупки през първите няколко дни от седмицата. Ако е изключително належащо, харчете само за текущите си нужди.

Близнаци

Сериозните затруднения, с които евентуално може да се наложи да се справите, ще са в началото на седмицата. Те ще са извън основната ви сфера на дейност и доста често ще предизвикват резки промени в (настроението ви. За сметка на това обаче енергетиката ви ще е стабилна и ще ви помогне да запазите работоспособността си на обичайното ниво. И като се има предвид, че нищо няма да е фатално, за ваше улеснение приемайте „ударите на съдбата“ с усмивка. В края на седмицата не е изключено да получите допълнителни непредвидени финансови постъпления. Няма да са големи, но при всички случаи ще са „добре дошли“.

Рак

Когато става дума за енергия, всички крайности са вредни. Лошо е да усещате, че силите не ви стигат, но също толкова лошо е да усещате мощен прилив на енергия, а да не знаете в какво направление да я насочите. В началото на седмицата може да попаднете точно в тази ситуация. Ще сте достатъчно тонизирани, но недостатъчно концентрирани. Разпределете работата си така, че да редувате сложни с по-елементарни дейности и по възможност повечето от тях да дават крайни резултати. Не се лишавайте от физически натоварвания и спортни занимания. С тяхна помощ ще повишите ефективността си. Финансовите постъпления ще са пряко свързани с обема и сложността на работата ви. Във ваш интерес е да поддържате равномерно темпо и да избягвате рисковете от всякакъв характер.

Лъв

През първите няколко дни събитията напълно ще отговарят на очакванията ви. Можете да се занимавате с каквото ви хрумне и с каквото ви харесва. Най-лесно ще се справяте с дейности, при които има възможност за импровизация. Влагането на лична инициатива и творчество ще се отрази положително на самочувствието ви. На моменти ще се налага да комбинирате професионалните с домашните задължения, но и този процес ще протече лесно. В края на седмицата обективни причини ще затруднят реализацията на замислите ви и градусът на настроението ще спадне. Бихте могли да го стабилизирате внасяйки разнообразие в ежедневието, макар и минимално, като например леко да промените обстановката или обичайния си маршрут на движение.

Дева

В близост до вас ще се появи интригуваща личност. Без значение дали е мъж или жена, този човек ще ви стимулира. Ще го възприемете като пример за подражание, ще усетите силен вътрешен подтик да работите върху себе си. Вдъхновението и оптимизмът ще са основни мотиватори за всяка дейност. В края на седмицата умората ще се натрупа и не е изключено да допуснете някакви технически грешки. Проверявайте работата си по няколко пъти. Не е желателно да участвате в колективни финансови операции като общи застраховки, съвместни инвестиции. Хората, които ви канят да се присъедините към групата им, най-вероятно го правят за лична изгода и ще ви създадат сериозни проблеми.

Везни

Няма да имате възможност да скучаете през тази седмица, но няма да разполагате и с достатъчно време за почивка. Събитията ще са динамични. Ще получите интересни предложения за нова, допълнителна работа или разширяване на бизнеса. Не отговаряйте по инерция, не бързайте да приемате или отказвате. Преценявайте всяка своя крачка, анализирайте предишните неуспехи. Взимайте решенията си така, че да не ги повторите. С непознати задачи се заемайте само след като сте си осигурили достатъчно актуална и приложима информация и сте сигурни, че можете да я използвате максимално. Финансовото ви състояние е стабилно и ако успеете да изпълните всички предварително поети ангажименти, най-вероятно ще получите и допълнителни постъпления.

Скорпион

Обстоятелствата ще ви принудят да внесете известни корекции в начина си на работа. Особено належащи ще са те за работещите в интелектуалната сфера, за преподавателите, юристите и научните работници. Не се съмнявайте в себе си и не се страхувайте от евентуални неуспехи. На моменти може да се наложи да работите на принципа на пробата и грешката, но ще разполагате с достатъчно добри възможности за внасяне на допълнителни промени. Почти сигурно е, че няма да получите допълнителни финансови постъпления. По-скоро ще успеете да намалите разходите, попадайки на изгодни промоционални предложения на стоки за дълготрайна употреба. Колкото и да са изгодни, купувайте само онези, които сте обмислили предварително и със сигурност ви трябват.

Стрелец

Наблюдавайте внимателно събитията и обстановката около себе си. Възползвайте се от възможностите (колкото и да са минимални) да реализирате поне част от най-нестандартните си замисли. Не става дума за това да правите някакви кардинални промени, а по-скоро да преодолеете собствените си страхове. Убедите ли се, че можете, ще успеете да ориентирате силите си в правилното направление, а това е първата крачка към успеха. Във възможностите ви е да покажете на света, че сте в състояние да намерите изход и от най-заплетената ситуация и че сте в групата на победителите. Не обсъждайте финансовите си перспективи и намерения с хора, чиито възгледи са прекалено консервативни. Ще ви насочат към погрешни решения.

Козирог

Не се отчайвайте и не се отказвайте от намеренията си, ако в първия или втория ден от седмицата нищо не се получава така, както си го представяте. По-добре се адаптирайте към събитията, приспособявайте работата си към конкретните условия и не си изграждайте предварителни планове. Или пък, ако предпочитате и се чувствате по-сигурни, когато имате такива, направете ги, но с резервни варианти и възможности да заменяте една дейност с друга. Ще изникват разни непредвидени проблеми на моменти, но това се случва и е в реда на нещата. След като прецените важността и спешността им, ще можете да разпределите силите си подходящо. Финансовото ви състояние ще е без промяна. Случайни приходи може да получите от дейности, които ви доставят удоволствие, а загуби може да претърпите, ако се опитвате да „носите две дини под една мишница“.

Водолей

Ситуацията ще е малко странна през тази седмица. Независимо, че Меркурий, който е във вашия знак е ретрограден, ще се налага доста често да се занимавате с уреждане на сделки. Обмисляйте ги, изследвайте условията внимателно и не променяйте плановете си в последния момент. Следвайте интуицията си, а не чужди съвети. Те ще ви подведат. За да се справите със заплетени ситуации обаче, може да потърсите чужд опит и съществуващи практики. Ще намерите достатъчно в интернет-зоната, но се доверявайте само на доказали достоверността си източници. Не е изключено да се явят купувачи на ваши вещи, които сте предложили преди време в разни сайтове. Допълнителните парични постъпления, доколкото ги има, ще са от такива източници. Не бързайте да ги харчите, ако не се налага да купувате нещо ново.

Риби

Да не забравяме, че още по средата на тази седмица Слънцето ще навлезе във вашия знак. Достатъчно убедителен факт, който ще се отрази положително на тонуса и енергетиката ви. Точно тогава е подходящо да обърнете поглед към задачите, с които не сте успели да се справите и да повторите опита, но може би сменяйки подхода. Още повече, че Меркурий ще е в ретроградно движение почти до последния ден на периода, а това улеснява изпълнението на отложени дейности. Ще разполагате с подходящи условия за промени, които от известно време обмисляте. Не отлагайте старта, независимо че окончателното изпълнение може да се забави. Допълнителни парични постъпления може да получите от временна краткосрочна допълнителна работа или от стари плащания, които към момента не са ви издължени. И в двата случая е препоръчително да заделите част от тях за резерв.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари