IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 февруари

16 февруари 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Един от начините да се улесните е, преди да се втурнете към сериозните задачи, да създадете ред около себе си. Деловите срещи ще са плодотворни. Вечерта е вероятно да ви посетят или да ви се обадят хора, с които ви свързват мили спомени.

Телец

Вероятно ще ви възложат някаква задача, с каквато нямате опит до момента. Заемете се без коментар. Действайте старателно и с идеята да довършите започнатото доколкото ви позволяват условията. Ще се почувствате доволни от направеното, дори и да не сте стигнали до финала.

Близнаци

Започнете деня с нагласата, че нямате врагове и всичко зависи от вас. Дръжте се естествено с хората около себе си, независимо от тяхното поведение. Не се занимавайте с рискови финансови операции. Ако обаче имате неизплатени задължения, е желателно да ги погасите.

Рак

Професионалните задължения ще са малко повече от обикновено и ще ангажират почти изцяло вниманието ви. Прекалената заетост може да предизвика недоволство у децата или родителите ви. Приемете упреците им с усмивка и в следващия удобен момент им се реванширайте с нещо, което би ги зарадвало.

Лъв

Лоши новини или нечие неадекватно поведение може да ви развалят настроението още в началото на деня. За предпочитане е да насрочите важните разговори и делови срещи за следобед. Дотогава ще успеете да се отърсите от първоначалните впечатления и да възстановите оптимизма си.

Дева

Отстоявайте позициите си по време на професионални дискусии, но не си правете експерименти, прилагайки нови методи на работа. Ще се окажат неподходящи, ще ви забавят и няма да спазите уговорените срокове, което пък ще се отрази на авторитета ви. Безпроблемно ще уредите въпроси, свързани с държавната администрация.

Везни

Текущите занимания няма да ви затруднят. Не са изключени остри разговори с любимия човек заради прояви на ревност и с родителите или други близки по-възрастни роднини на финансова тема. Не се озлобявайте и не си разваляйте отношенията. Обстановката съвсем скоро ще се успокои.

Скорпион

По щастливо стечение на обстоятелствата ще намерите решение на проблем, който от доста време виси като дамоклев меч. Вероятно е свързан с юридически или професионален казус. Допълнително и във връзка с това може да се промени положително финансовото ви положение.

Стрелец

Въздържайте се от рязко и спонтанно изразяване на емоции. Не е изключено да се наложи да тръгнете на път непредвидено. Погрижете се оборудването и екипировката ви да са в съответствие на актуалните климатични условия.

Козирог

Ограничете контактите доколкото е възможно. Не прекалявайте с физическите усилия, съществуват предпоставки за травми. Спазвайте инструкциите абсолютно точно, ако се налага да попълвате документи.

Водолей

Следвайте хода на събитията и се подгответе психически, че няма да разполагате с всички необходими условия за осъществяване на плановете си. Приемете, че не е във възможностите ви да промените ситуацията и не се изнервяйте излишно. Със сигурност имате изостанали занимания, с които да оползотворите деня.

Риби

Случайна информация от медиите или неангажиращ разговор с колеги ще стимулира интереса ви към дейност, която към момента не сте практикували. Може да ви подтикне да се включите в краткотрайна неприсъствена форма на обучение. Следвайте порива и интуицията си, няма да съжалявате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари