IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво кара всеки от 12-те знака да изпитва страх и паника?

24 февруари 2021 17 30

Нещата, които предизвикват безпокойство у зодиакалните знаци

Istock

Всички ние, от време на време, изпитваме онова усещане за свиване на стомаха на топка от нерви и притеснения. Независимо дали става въпрос за страх от болести, от това да не си изгубим работата или че партньорът ни може да ни изневерява, всички ние си имаме неща, които могат да ни причинят голямо безпокойство.

Ето и кои са нещата, които предизвикват най-голяма паника у представителите на 12-те зодии:

Овен: изпитва страх, че е отхапал повече, отколкото може да сдъвче

Вярвате или не, Овенът се тревожи най-много, че докато се опитва да жонглира с хиляди неща по едно и също време, в крайна сметка, може да се провали. Поемането на твърде много отговорности и проекти наведнъж е негова склонност, която понякога му коства много. Когато Овенът се претовари и усети, че няма да може да се справи с всичко, той започва да се притеснява и проектите му зациклят още повече.

Телец: изпада в паника, когато животът стане объркан

Телецът знае какво иска от живота, но понякога му е трудно да се нагажда към различните ситуации и да бъде по-гъвкав. Когато плановете му се объркат, Телецът е поразен от паника и безпокойство и започва отчаяно да се чуди как да се нагоди към промените. Всичко това му носи още по-голямо чувство на несигурност и притеснение. Телецът просто не може да приеме, че във Вселената цари хаос, към който той трябва да може да се нагоди.

Близнаци: усещат безпокойство, когато се чувстват в капан

Паническия страх на Близнаците носи усещането, че са в капан, от който не могат да избягат. Тълпите, опашките, ограничителните мерки, задънените улици, застоят в кариерата или във връзката, могат да накарат хората от този знак да изпитват истинска тревожност. Попадането в капана на рутината носи огромно безпокойство на будните Близнаци. Прагът им на скука е много нисък и те мразят застоя от дъното на душата си.

Рак: изпада в паника при мисълта, че някой ще го изостави

Ракът е готов да направи всичко, за да защити своето семейство, общност, колеги, роднини и т. н. Домът е замъкът за Рака, а семейството е сърцето му. Затова страхът от изоставяне може да му причини голямо безпокойство. Той може да се притеснява толкова много, че ще загуби хората около себе си, че да полага огромни усилия, за да си гарантира, че това няма да се случи. Това му поведение може да се окаже малко задушаващо за околните.

Лъв: има страх от отхвърляне

Самочувствието на Лъвовете обикновено е доста голямо и затова, ако те са изправени пред опция да ги отхвърлят или унижат, това ще им донесе много тревоги. Идеята да бъдат аутсайдери, да изглеждат глупаци или палячовци в дадена ситуация, да се изложат публично, направо ги панира от страх. Лъвът много се влияе от хейтърите и им позволява да го засегнат наистина силно.

Дева: изпитва страх, че всичко ще се развие по най-лошия сценарий

Девата може да реши, че бенката на гърба ѝ е рак, а настинката ѝ е следващата пандемия. Тя просто приема всичко леко драматично и винаги се настройва за най-лошия възможен сценарий. Девите се стараят да проверяват нещата отново и отново, дори това да е скъпо и безсмислено. Те се обсебват и вманиачават на някои теми (често свързани със здравето им), които им носят страх и безпокойство.

Везни: получават безпокойство, когато някой премине границата

Везните се опитват да прощават и да забравят, когато хората грешат спрямо тях. Но когато някой започне многократно и редовно да пресича границите им на търпимост, те започват да изпитват вътрешна тревожност. Такова поведение ги вади от равновесие, а когато Везните изгубят своя баланс, те стават зли и непредсказуеми. Везните имат нужда от хармония, а тревогите им носят голяма възбуда, която пък ги тласка към отмъщение.

Скорпион: изпитва тревожност от хората

Скорпионът понякога гледа на хората, като на дразнители. Баналните дреболии, глупостта и посредствеността, наистина могат да му донесат безпокойство. Скорпионът може да се изнерви от лош шофьор на пътя до такава степен, че няколко дни да го държи. Неговата тревожност може да го накара да изглежда самовлюбен и надменен към другите. Той просто се дразни, когато хората не мислят и не реагират по неговия начин.

Стрелец: има страх от негативизъм

Стрелецът обича да бъде заобиколен от оптимизъм и смях. Ако обаче хората около него са мрачни и потиснати, той започва да става тревожен и също започва да мисли за болести и гибел, поддавайки се на всеобщия стрес. Стрелецът осъзнава, че не трябва да се обгражда от негативни хора и „приятели“, ако иска да има радост и енергия в живота му, но невинаги успява да се отърве от тях.

Козирог: изпитва тревожност от некомпетентността

Козирогът има високи стандарти и се опитва да се обгражда с компетентни хора. Лошото обслужване, закъсненията, безсмислената бюрокрация, лошото планиране, са неща, които го карат да губи контрол и вяра в бъдещето. Той е вежлив и разумен, но до известна степен. Ако около него цари некомпетентност и хаос, Козирогът става нервен и язвителен и започва да се отчайва от всичко около себе си – държава, хора, работно място и т. н.

Водолей: получава страх, че другите имат свръхочаквания към него

Има много гласове, живеещи в главата на Водолея. Някои го утешават, други му дават съвети, а трети му носят тревожност. Водолеите имат нужда да остават насаме с мислите си, именно за това! Те не са добри в това да вземат бързи решения, да издават заповеди, да изказват категорични мнения. Те имат нужда да помислят и да анализират ситуациите преди да се изкажат, иначе рискуват да си причинят масивен нервен срив.

Риби: безпокоят се от идеята, че могат да се разтревожат

На Рибите дори идеята за безпокойство им носи вътрешен страх. Те имат огромна интуиция и понякога техните „пророчества“ ги карат да се притесняват за всичко и всички. Това тяхно състояние може да бъде предизвикано от множество неща, независимо дали става въпрос за предстоящ изпит или за предстоящо пътуване – те все са си разтревожени за нещо. Те просто са склонни да се вайкат предварително и излишно, преди изобщо нещо лошо да се е случило.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари