IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Най-неприятната част от ходенето по срещи

19 февруари 2021 17 30

Разберете какво не понасяте в запознанствата, базирано на вашия знак

Istock

Обичате ли първите срещи и новите запознанства? Ако отговорът ви е „не!“, то не сте единствен. Повечето хора обичат да бъдат влюбени и да си имат постоянна половинка, но за много от личностите излизането на първа среща си е вид изпитание, което ги кара да се чувстват некомфортно.

Както повечето неща в живота и отношението към първите срещи е субективно и до голяма степен зависи от зодията на човек.

Разберете какво ви дразни най-много в търсенето на нова любов, базирано на вашия зодиакален знак:

Овен

Ако сте истински Овен, то вие трябва да обичате първите срещи и запознанствата. По натура вие сте приключенски настроени и винаги сте отворени да опитвате нови неща и предизвикателства. Ето защо обичате да ходите на първи срещи, защото те са един вид ново преживяване за вас. Обаче вие наистина много мразите да ходите на втора, трета и четвърта среща, защото нещата постепенно започват да се усложняват...

Телец

Вие имате склонността да започвате връзка, едва след като видите, че в нея има някакъв потенциал. Наясно сте, че инвестирането на чувства и емоции в нови отношения, може да бъде нож с две остриета. Вие от една страна, обичате да се потапяте в нови емоции, но от друга, мразите да залагате на непознатото. Знаете, че в крайна сметка това ви прави уязвими и че има вероятност да претърпите голямо разочарование.

Близнаци

Вие мразите да се чувствате като на кръстосан разпит, а първите срещи често са точно такива. В същото време като представител на зодия Близнаци, вие сте естествено любопитен и винаги ви се иска да знаете повече за другия човек, отколкото той знае за вас. Вие просто искате да бъдете този, който задава всичките въпроси. Но когато ролите се обърнат, тогава вие започвате да ставате нервни и да се разстройвате.

Рак

Вие сте прекалено безкористни, когато сте във връзки и мразите това качество в себе си. По своята същност вие сте добър човек, който винаги поставя нуждите на другите пред своите собствени. Именно затова, когато започнете да излизате с нов човек, вие без да искате поставяте неговите желания пред своите. Но вие мразите това у себе си, защото знаете, че другият човек може да се възползва от вашата доброта.

Лъв

Вие сте твърде обсебени от желанието си да имате власт и контрол над ситуациите в живота си. Истинските Лъвове имат вродена склонност да искат да правят нещата по своя начин. Вие желаете всичко да върви по начина, по който го планирате. За съжаление в новите връзки и в първите срещи, човек трябва да е малко по-гъвкав и да е готов да прави компромиси и корекции тук и там. Това на вас не ви харесва никак.

Дева

Подобно на Близнаците, вие също не обичате да говорите за себе си. По същество сте срамежливи и не допускате нови хора лесно. Вие сте интровертен човек, който не обича да бъде в центъра на вниманието, а при запознанство това се получава и ви дразни. Освен това вие сте рационален човек, който не обича да обръща твърде голямо внимание на чувствата си и затова първите срещи могат да ви се сторят истинско мъчение.

Везни

Цялата концепция за излизането на първа среща ви изглежда досадна, защото мразите да не сте в стабилна и любяща връзка. Вие не обичате да нагазвате в непознати води, а освен това мразите краткотрайните връзки и/или отношенията за една нощ. Вие имате нужда от истински и дълбоки отношения, но нямате търпение да ги изградите. Трябва да разберете, че първите срещи са необходима стъпка за намиране на точния човек.

Скорпион

Вие сте наясно със себе си и с това, че сте малко по-напрегнати като личност. Знаете, че за да направите добро впечатление на първа среща, ще трябва да впрегнете цялата си артистичност и дипломатичност, иначе има риск да отблъснете човека отсреща. За вас най-разочароващият и най-неприятен аспект на новите запознанства е, че трябва да се преструвате и да бъдете по-покорни, отколкото сте в действителност.

Стрелец

Това, което най-много мразите при новите запознанства е, че трябва да покажете чувство за отговорност и желание за дългосрочен ангажимент. Като Стрелец, вие сте склонни да се разсейвате доста лесно. Умът ви просто продължава да подскача от едно място на друго, а на първа среща от вас се очаква да сте по-фокусирани. Трябва да можете да се съсредоточите върху човека, с когото се виждате, ако искате нещата да се получат.

Козирог

Вие мразите да излизате от зоната си на комфорт и това е единственото нещо, което ненавиждате при новите запознанства. Вие сте от типа хора, които обичат да свикват с определен начин на битие и на правене на нещата. Всякакви новости в ежедневието ви са нежелани от вас и ви карат да се чувствате некомфортно. Ако обаче всичко върви гладко с новия човек, с когото се виждате, ще трябва да се отворите към промени, а това ви плаши.

Водолей

Ако сте истински Водолей, то вие сте доста умни и интелигентни. Вие сте от типа хора, които решават да игнорират всички плитки и тривиални връзки в живота си. Вие имате нужда от дълбочина в отношенията. Ето защо за вас най-отвратителният аспект на новите запознанства и на първите срещи, е че трябва да се примирите с безсмислени разговори и елементарни бърборения, колкото да се поддържа настроението.

Риби

Всичко, свързано с емоционалната дълбочина и чувствителност, е важно за вас. Подобно на хората от зодия Водолей и вие не обичате да имате елементарни, плитки отношения. Ето защо наистина мразите да излизате на първи срещи. Ненавиждате факта, че ще трябва да пазите лека дистанция, защото ви се иска нещата веднага да се задълбочат. Вие сте пълната противоположност на Овена. Третите, четвъртите и т. н. срещи са ви много по-приятни, в сравнение с първата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари