IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 неща, които правят хората от зодия Риби толкова объркващи

25 февруари 2021 17 30

Защо този зодиакален знак се счита за най-сложния?

Istock

Месецът на зодия Риби вече тече. Това е последният знак в зодиака и се счита за най-сложния. И астролозите, и всички останали, смятат представителите на зодия Риби за доста противоречиви личности. Рибите имат куп позитивни качества. Те са интуитивни, чувствителни, креативни и безкористни. Но също така те са мрачни, студени и твърде уязвими. От казаното дотук, вече е ясно, че Рибите са объркващи.

А ето и кои са техните най-озадачаващи и противоречиви черти:

1. Те са уязвими, въпреки че изглеждат корави

Рибите са воден знак и би трябвало да могат да плуват във всякакви води и дори срещу течението, но в същото време те са склонни при най-малката трудност да се крият в своя собствен свят на фантазии и мечти. От една страна те имат гъвкав характер, който се адаптира към различните ситуации в живота им, но в същото време са неспособни да преодоляват по-големите житейски трудности и предизвикателства.

2. Те уж имат проницателен характер, но често реагират незряло

Рибите са от типа хора, които когато се сблъскат с трудности, ги анализират дълго и сериозно, но не се справят с тях като зрели личности. Напротив, именно тогава привидната им твърдост се пропуква. Когато са изправени пред интензивни емоции, Рибите често реагират наивно и/или незряло. Рибите хем могат да усетят кога близките хора около тях са разстроени, но въпреки голямата си интуитивност, те не могат да проявят истинско съчувствие и да предложат подкрепата си. Много хора вярват, че Рибите притежават емпатия, но истината е, че това невинаги е така и те често поставят собствените си нужди на първо място.

3. Те могат да бъдат жестоки и подли, въпреки че са супер чувствителни

Истината е, че Рибите могат да бъдат доста жестоки към другите. Те наистина са прекалено емоционален знак, поради което имат доста големи амплитуди в настроенията. Може да си мислите, че те винаги са готови да обърнат другата си буза, но по-скоро грешите. Рибите се държат внимателно, нежно и мило, защото такъв е темпераментът им, но ако ги нараните, те няма да забравят лесно обидата. По-скоро ще усетите леден студ и жестокост, които ще дойдат от тяхна страна. Възможно е да ви го върнат и по подъл начин, забивайки нож в гърба ви.

4. Те от една страна са спонтанни, а от друга – имат нагласата да преосмислят всичко

Бизнесменът от зодия Риби може просто да се събуди една сутрин с решението да промени кариерата си на 180 градуса (например да стане художник), дори вече да е 50-годишен. Просто хората от зодия Риби, рано или късно, решават да слушат сърцето си. От друга страна, те са склонни да обмислят дълго всички по-лесни избори, които правят в живота си. По принцип този знак може да бъде шокиращо променлив, но все пак изключително предпазлив при извършване на промени в живота си!

5. Широката им гама от личности е изумителна!

Рибите могат да бъдат много объркващ знак, на първо място, защото имат много лица. Всъщност, тъй като са последният знак на зодиака, смята се, че те са амалгама от всички предходни знаци (имат черти от всичките 11 знака преди тях). Те имат страстта на Скорпиона, любопитството на Близнаците, грижовността на Рака, творческия заряд на Телеца, практичността на Козирога и желанието за хармония на Везните. Проблемът е, че те също така носят кармичния товар на тези знаци и трябва да го изпълнят. Те трябва да жонглират с множество роли през целия си живот. Дори една грешка е стъпка назад в трудното им кармично пътуване. Докато се борят с това, те често показват объркващи черти!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
Най-правилния хороскоп за зодията ми, който някога съм чела, а съм изчела наистина много и различни!!! Благодаря Ви, страхотна статия!!! :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 3 години )
На края някой и мен да ме разбере :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Станислав ( преди 3 години )
За първи път прочитам за някоя зодия толкова точно описание .Специално за риби съвсем точно .И за мъжете и за жените.Благодаря.Поздравления на авторката.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Хюлия ( преди 3 години )
Благодаря ви :) Много точна характеристика за зодията. Аз самата съм зодия Риби.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар