IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Какво ще ви донесе месец март?

1 март 2021 18 00

Месечна прогноза от астролога Петя Георгиева

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво ще ви донесе третият месец от новата 2021 година? Tialoto.bg ви предлага хороскоп за март, изготвен от астролога Петя Георгиева, който ще ви даде отговора на този въпрос.

Овен

Привлича ви идеята за уединение и самостоятелна работа. Направете точно това, което ви се иска. Елиминирайте ненужните срещи, съкратете телефонните разговори. Ситуацията ще ви предостави богат избор на възможности в различни области и това може да ви уплаши. Концентрирайте се. От вас зависи да промените положително някои елементи на личния си живот, да получите по-добри условия за работа или допълнителен източник на доход. Разчитайте на интуицията си, няма да съжалявате.

Телец

Оригиналните ви идеи и разнообразни творчески концепции ще намерят реализация този месец. Сега дори ексцентричните експерименти ще са успешни, а проект, който по някакви причини е бил замразен ще напредне бързо благодарение на нечия намеса. Ако имате възможност, за предпочитане е да работите самостоятелно и да не се съобразявате с изисквания за работно време или друг режим, който само ще ви пречи. Ще се чувствате много по-комфортно в уединение, отколкото в шумна компания. Успехите ви през този месец ще са неоспорими, но трябва да запазите чувство за мярка и да останете здраво стъпили на земята. Очаква ви още много работа. Комбинирайте прагматизма с въображението си.

Близнаци

Ще ви бъде трудно да наложите мнението си или да повлияете на нечие решение, въпреки огромното желание да го направите. Даже напротив, ще се наложи почти ежедневно да се съобразявате с чужди решения и да спазвате чужди правила. Това изобщо няма да ви е приятно, но е по-добре да приемете фактите и да се възползвате от тях, доколкото е възможно. Не се впускайте в дълги разговори и подробни обяснения. Това само ще разконцентрира събеседниците ви, те няма да разберат какво всъщност искате и въобще няма да ви обърнат внимание. Не се вторачвайте във второстепенни детайли, защото „гонейки мравката ще изпуснете слона“. В резултат не само ще направите сериозни грешки, ами ще трябва да ги коригирате дълго и мъчително.

Рак

Предстоят ви куп преживявания, които ще провокират бурни емоции. Настроението ви ще е доста нестабилно и ще варира от слънчев ентусиазъм до краен песимизъм. Голяма част от емоциите ще са свързани с лични дилеми или любовни разногласия. Въздържайте се от крайни и прибързани решения. Много лесно може да допуснете грешка, за която ще ви трябват не само време и сили, а и финанси, за да се справите с последствията. Преценявайте възможностите си и не позволявайте да ви манипулират. Едно е да се съобразявате с нечие мнение, съвсем друго – да прилагате чужди решения. Няма да имате много време за почивка или развлечения, но трябва да организирате работата си така, че поне да спите достатъчно.

Лъв

Ще реализирате поне едно свое съкровено желание, но не е изключено много скоро да съжалите, че сте го направили. Да се получи така, че многократно да се увеличат задълженията ви или просто резултатът да е коренно различен от очакванията ви. Вместо да се ядосвате, помислете как да се възползвате от ситуацията. Разчитайте на фантазията и чувството си за хумор, те винаги са ви помагали в такива моменти. Често ще се налага да променяте плановете си или да се съобразявате с чужди изисквания. Не протестирайте, няма да промените фактите, а ще си навредите с излишни коментари. Тръгвайте към сложните казуси по преките, а не по обиколни пътища. Ще загубите ценно време и ще навредите на авторитета си.

Дева

Рутината и опитът са важни, но опитайте да вложите повече творчество в работата си. Не поемайте неизпълними обещания и то не по отношение на личните ви възможности, а по отношение на времето, с което ще разполагате. Събитията ще са доста динамични и ще се наложи да мислите бързо и да действате смело. Ако прекалено дълго преценявате решенията си, най-вероятно ще пропуснете интересни възможности и ще съжалявате. Резултатите от работата ви ще са окуражителни, което не означава да „лежите на стари лаври“. Опитайте се да напредвате с малки крачки, но постоянно. Ще се наложи да осъществите няколко пътувания. Подгответе ги старателно, особено що се отнася до вещите и документите, които ще носите със себе си.

Везни

Ежедневието ви ще е доста натоварено и ще присъствате на различни по характер събития през този месец. Това ще ви даде възможност да създадете нови и много полезни контакти. Мислете първо за себе си, после за всичко останало и не бързайте със заключенията. Вероятно ще се наложи да се занимавате с нещо ново и непознато, по-скоро физическа, отколкото интелектуална дейност. Не позволявайте на неуспехите да ви обезкуражат, всяко начало е трудно. Съвсем ненадейно ще успеете да довършите стара задача, за която не сте разполагали с достатъчно ресурси или са ви създавали бюрократични спънки. Вероятно ще получите и предполагаемите финансови постъпления.

Скорпион

Не се съмнявайте в способностите си и бъдете готови да посрещнете всички предизвикателства, които предстоят. Даже ако ви се стори, че от едно или друго начинание нищо няма да излезе, пак продължавайте напред. Обратите на съдбата ще са непредвидими и за ваш късмет, повечето ще ви помагат да напреднете и да направите даже неща, за които не сте мислили. Това не означава, че всичко ще върви като по вода. Ще се наложи да преодолявате и затруднения. Повечето от тях ще са свързани с уреждане на документи и разни административни задръжки, които все пак имат законни срокове за изпълнение. Преценявайте обективно какво да споделите и кое е по-добре да премълчите. Някои факти може да бъдат използвани срещу вас или пък са в конфликт с нечии интереси и е желателно да не се огласяват. Ако се случат аварии, неприятности с техниката или други подобни неудобства, потърсете квалифицирана помощ. Не се захващайте с ремонти, на които след това да правите още ремонти.

Стрелец

Целите ви са напълно ясни, трябва само да изберете начин за постигането им. Не ви липсва самоувереност, но е добре да помислите дали не ви липсват познания. Давайте си сметка за динамиката на ежедневието. Това, което вчера е било актуално днес може да се окаже отживелица. Част от принципите ви са доста консервативни и не отговарят на съвременните изисквания. Заслужава си от време на време да съгласувате критериите си с реалността. Месецът ще започне спокойно и това ще ви зареди с оптимизъм. Много е важно да запазите доброто си настроение по-дълго. Ще успеете да го направите, ако се съобразявате с мнението и плановете на хората около вас. Ще е много по-лесно и по-полезно да ги обедините, отколкото да се конфронтирате и да се натоварвате с допълнителни задължения. Трябва да следите промените в законодателството, ако работата ви е свързана с него. В тази връзка може да се натъкнете на затруднения.

Козирог

От вас зависи дали месецът ще е успешен или не. Опитайте се да попълните познанията си по въпроси, с които ви предстои да се занимавате и не започвайте нищо важно на база на догадки и предположения. Бъдете по-дискретни, даже предпазливи и не споделяйте подробности от личните си планове. Взимайте решенията си самостоятелно, без да залагате на чужди съвети. Може да изпаднете в много неловка ситуация, само защото сте позволили да ви въздействат. В крайна сметка, дори и да сгрешите, приемете го като трупане на опит. Вярвайте в себе си, не е изключено да се наложи да отстъпите от някои свои схващания. Мислете бързо и действайте гъвкаво. Може да промените за известно време методите си на работа с цел да запазите достигнатите позиции. Не се разсейвайте, когато попълвате или подписвате важни документи, защото малък пропуск ще предизвика големи загуби.

Водолей

Преди да започнете реализацията на сериозни планове, осигурете си необходимите ресурси. Ще изникнат поредица от непредвидени дребни затруднения по време на изпълнението и ще забавят крайния резултат. Действайте спокойно, с равномерно темпо и ако в един или друг момент сте принудени от обстоятелствата да спрете даден проект, продължавайте със следващия, докато обстоятелствата ви позволят да се върнете към стария. Нищо не може да е толкова спешно, че да си заслужава да вредите на здравето си. Ако попаднете в конфликтна ситуация не настоявайте на своето, колкото и да сте убедени, че сте прави. Бъдете търпеливи, събитията ще се развият във ваша полза. Много е важно да си осигурите време за почивка и развлечения. Те ще ви гарантират стабилна енергетика и работоспособност. Избягвайте екстремните авантюри, може да се нараните или да претърпите финансови загуби.

Риби

Опитайте се да подредите приоритетите и да действате по възможност самостоятелно. Подготвяйте решенията си, мислете за подробностите и най-вече не бързайте, ако не сте си изяснили всички положителни и отрицателни ефекти като краен резултат. Да не бързате не означава да отлагате. За да завършите дадена работа, трябва да я започнете. Ще общувате интензивно както реално, така и виртуално, което не е гаранция за вълнуващи преживявания. Събитията ще са по-скоро монотонни и едва ли ще зарадват вечно мечтаещата ви натура. Във вашите възможности е да си създавате някакво разнообразие или развлечения според времето и финансите, с които разполагате, за да поддържате тонуса и доброто си настроение. Използвайте свободното си време за обучение и повишаване на познанията си. Паметта ви е достатъчно силна. Бихте могли да усвоите голямо количество информация без каквито и да било усилия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари