IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 2 март

2 март 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Творчески проект или промяна, която замисляте от известно време ще получи „начален тласък“ по благоприятно стечение на обстоятелствата. Ще се убедите, че нестандартните ви замисли, колкото и абсурдни да изглеждат понякога, са заредени със сериозен потенциал.

Телец

Едно от най-полезните ви качества е, че стъпвате „здраво на земята“ и правите разлика между желанията и възможностите си. С каквито и интересни оферти да ви атакуват днес, правете се, че не сте ги забелязали. По-добре бързо-развързваща се мартеничка, отколкото бързо-изпразваща портмонето стока.

Близнаци

Не се занимавайте с дългосрочни проекти. Ориентирайте се само към изпълнение на текущите си задачи и то игнорирайки дори минимален риск. Колкото сте по-недоверчиви, толкова по-малко загуби ще претърпите.

Рак

Избягвайте местата, където има струпване на много хора. Не участвайте в публични мероприятия, протести, благотворителни акции. Няма опасност да пострадате физически, но може да загубите нещо важно: документ или предмет със сантиментална стойност.

Лъв

Ако имате намерение да стартирате нов проект, то не очаквайте светкавични резултати. Преценете много внимателно разходите, които ще се наложи да направите и си осигурете наличност, която бихте могли да използвате в един „гратисен“ период, в който няма да имате реални приходи от работата си.

Дева

Ще настъпи неочаквана промяна във връзките ви. Някой ще напусне списъка на хората, с които общувате и е по-вероятно, че ще ви липсва, отколкото че ще въздъхнете с облекчение. Каквото и да се случи, не се възприемайте като жертва и не зацикляйте на едно място.

Везни

Почти случайни разговори ще ви подскажат, че се налага да промените ориентирите си, макар и само за известно време. Лесно ще се адаптирате към по-различните изисквания на действителността, ако оцените реално възможностите си и се придържате към своите принципи, а не към чужди внушения.

Скорпион

Опитайте се да гледате на обстоятелствата, в които попадате по-философски и в по-широк мащаб. Част от тях ще са ви неприятни, но няма да са фатални. Други пък ще ви зарадват, но ще са мимолетни. Колкото сте по-склонни да се адаптирате към действителността, толкова по-лесно ще преминете случайните бариери, на които се натъквате.

Стрелец

Обстоятелствата преобладаващо ще се развиват във ваш интерес, но правилната тактика е да не бързате и да ги възприемате с умерен оптимизъм. Само така ще успеете да се възползвате от тях максимално и без негативни последствия. Не обсъждайте намеренията си.

Козирог

Не е подходящо да купувате стоки и предмети за дълготрайна употреба. Или ще се окажат некачествени, или съвсем скоро ще откриете стоката на много по-ниска цена при друг търговец. На този етап се ограничете само с маркетинга.

Водолей

Не вярвайте на щедри обещания и на предложения за участие в съвместни проекти, от които ще спечелите бързо и много. Дори да успеете да се предпазите от евентуална измама, все пак ще ви остане неприятното усещане, че някой е злоупотребил с доверието и добротата ви.

Риби

Настроението ви е романтично и сте разсеяни. Ако се налага да уговаряте дългосрочни сделки на висока стойност, не бързайте с утвърждаване на окончателните условия. Сравнете с предишни от същия тип, със съществуващите практики или се консултирайте с по-опитни колеги. Ще си спестите необходимостта от последващи корекции.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари