IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 10 март

10 март 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

С доста допълнителни задължения ще ви атакуват днес. Заемете се незабавно, нито ще ви се разминат, нито пък някой друг ще свърши работата вместо вас. Ако се наложи да помогнете на приятели и сте в състояние да го направите, не им отказвайте.

Телец

Преди обед обстоятелствата ще ви принудят да наложите едно доста интензивно темпо на дейност. Преценете количеството и сложността на задачите си и след първите няколко часа започнете постепенно да занижавате интензивността. Не го ли направите, умората ще се отрази и на настроението, и на качеството на работа.

Близнаци

Вещи, на които може случайно да попаднете, разчиствайки у дома или на работното място, ще предизвикат у вас неприятни спомени. Освободете се от тях по начина, който прецените като най-подходящ. Със сигурност ще почувствате облекчение.

Рак

Не е във ваш интерес да споделяте мнението си, особено ако то коренно се различава от това на околните. Реагирайте гъвкаво и тактично, защото повечето събития, на които присъствате няма да ви харесат, но ако непрекъснато критикувате и недоволствате ще си създадете врагове.

Лъв

Много е вероятно хора, на които нямате абсолютно никакво доверие, да ви поискат пари назаем. Не само е важно, направо е задължително да им откажете по убедителен начин. Със сигурност чувството за хумор ще ви подскаже как да се измъкнете от сложната ситуация.

Дева

Паметта ви е силна и без усилия ще усвоите всякакъв вид нова информация. Помислете дали има такава, която сте изоставили поради липса на време и се заемете с нея точно сега. Ще ви помогне да прецените дали се налага да промените методите на работа и кога да го сторите.

Везни

Ако се налага да реализирате някакви търговски сделки, днес няма да имате никакви проблеми с тях. Моментът е удобен за уреждане на уговорки и споразумения, свързани с недвижими имоти.

Скорпион

За реализацията на новите идеи следвайте интуицията си. За всички познати, но спешни занимания се облегнете на опита. И в двата случая ще се улесните, ако подхождате творчески.

Стрелец

Грешка, за която дори не подозирате ще създаде сериозни проблеми в текущата ви работа. Опитайте да я отстраните самостоятелно. Помощта, дори добронамерена, в някакъв по-късен момент ще се окаже вредна.

Козирог

Няма да липсват предизвикателства, свързани с личните ви отношения. Реагирайте с умерен оптимизъм и без излишни емоции. Може да се почувствате леко огорчени, но след като анализирате ситуацията ще установите, че не е имало смисъл.

Водолей

Ако се чувствате потиснати, меланхолични, не се усамотявайте. Организирайте свободното си време така, че да сте в компанията на хора с вашия начин на мислене. Споделете откровено тревогите си, ще се почувствате с пъти по-добре.

Риби

Събитията ще са разнообразни, противоречиви и на моменти непонятни. Най-вероятно ще подобрите отношенията си с някого, с когото сте в конфликт, но не е изключено да се разочаровате от действията на друг. Не приемайте преживяванията твърде надълбоко, временни са.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари