IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

22 март 2021 17 30

Астрологична прогноза за периода 22 – 28 март

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 22 – 28 март, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

След навлизането на Венера във вашия знак настроението ви ще е нестабилно и почти непрекъснато ще преминава от една крайност в друга. От възторг до меланхолия, при това без видима причина. По-лесно ще общувате с представители на вашия знак или от другите в Огнената стихия, отколкото с всички останали. Не изоставяйте битовите си задачи и бъдете внимателни, когато работите с документи. Ако имате достатъчно време, парите ще са ви в недостиг. Ако пък имате достатъчно пари, времето няма да ви стига. Съобразявайте се с обстоятелствата и не давайте неизпълними обещания.

Телец

Подхождайте рационално и прагматично към всички въпроси, които ще се налага да решавате. Анализирайте старите грешки. Ефектът ще е двоен: няма да ги повторите и ще разберете защо събитията са се развили по начин, който не ви е допаднал. Погрижете се старателно за информационната си защита, не са изключени опити за хакерски атаки. Не носете в себе си големи суми в кеш, не взимайте и не давайте заеми, не оформяйте документи за кредити, особено пък краткосрочни.

Близнаци

Началото на седмицата може да ви изненада с разни затруднения, но това не значи, че трябва да „увесвате нос“. Придържайте се към фактите, правилата и здравия разум. Довършвайте започнатото, постарайте се да не си създавате неприятности с държавната администрация. И понеже Вселената е символ на равновесие, ако нещата не се получават в едно направление, обикновено се подреждат в друго, то романтичните отношения ще са повод за радост, а любовните сигнали ще дойдат оттам, откъдето най-малко очаквате. Що се отнася до финансите, ако ги разпределяте разумно, а не залагайки на евентуални и непотвърдени бъдещи приходи, не би имало от какво да се оплаквате.

Рак

Сигурен и може би единствен източник на неприятни преживявания ще са личните отношения. Подбирайте контактите си. Естествено, някои от тях са неизбежни, невъзможно е да ги ограничите, но пък от вас зависи да се дистанцирате и да не отговаряте на провокации, идващи от хората от най-близкото ви обичайно обкръжение. Една от най-ефективните и лесна за прилагане техника за изолиране на хората вампири е медитацията. Не е проблем да я практикувате и в домашни условия. Приходи ще получите само като възнаграждение за свършена сега или преди време работа и положени целенасочени усилия. С каквито и пари да разполагате, не бързайте да ги харчите за предмети с дълготрайна употреба.

Лъв

Реакциите на околните ще са като огледало на собственото ви отношение към тях. Дръжте се любезно, дружелюбно, не отказвайте помощ, когато ви помолят и не реагирайте остро на критиките и забележките, които чувате по свой адрес. Помислете върху тях, може да се окажат основателни, макар и частично. И ако установите, че не са лишени от доза истина, то поработете върху себе си. Със сигурност ще останете доволни от получения ефект. Финансовото ви състояние ще е нестабилно. Не разчитайте на допълнителни приходи, няма да ги получите, дори и да са ви обещани. Печелившата тактика ще е да намалите разходите. Окуражаващо е обаче, че за всяко направено добро, рано или късно ще получите достойна компенсация.

Дева

Наблюдавайте внимателно поведението на хората около себе си и най-вече на тези, с които общувате отскоро. Ще установите, че най-общо казано се разделят на две групи: на глупави и на завистливи. При това вторите са повече като количество или по-настойчиви като поведение, но при всички случаи и по-вредни. Дали ще ви навредят или не, зависи изцяло от вас. Колкото по-близо до себе си ги допуснете, толкова ще сте по-уязвими, което трябва да ви подскаже, че малко предпазливост няма да е излишна. Финансовото ви състояние към момента ще е без промяна, но ще имате възможност да инвестирате в себе си и да повишите приходите след известно време. Направете го разумно и доколкото е възможно на части, за да намалите ефекта от извънредния разход.

Везни

Ще е полезно, ако разпределите равномерно времето, с което разполагате между служебните, домашните задължения и личните си предпочитания. Осигурявайки си възможност за самоанализ и духовно развитие, ще поддържате устойчив тонус, въображение, творчески потенциал. С тяхна помощ всичко ще ви се получава, ако не по-лесно от обикновено, то поне съобразно предварителните ви очаквания. Не се престаравайте излишно, приходите ви ще са без промяна, а натрупаната умора ще се отрази зле на настроението и съответно на личните отношения.

Скорпион

Обмисляйте внимателно и задълбочено решенията с перспективен ефект. Изразходвайте енергията си равномерно и не се заемайте за няколко проекта или задачи едновременно. Колкото сте по-концентрирани, последователни, принципни, толкова по-бързи и удовлетворяващи резултати ще постигнете. Придържайте се към обичайния си динамичен стереотип и не експериментирайте в непознати за вас сфери. Допълнителните постъпления, доколкото ги има, ще са от дейности, изискващи въображение и творчески подход. Няма да забогатеете от тях, а само ще изпитате удоволствие, че хрумванията ви са допаднали на някого.

Стрелец

Поредица събития ще ви подскажат, че дребните неща често са по-стойностни от големите постижения. Доверете се на интуицията, проницателността и прословутото си умение да възприемате и усвоявате всякакъв вид информация задълбочено. Точно те ще ви помогнат да се измъкнете от трудни и неудобни моменти. Не е препоръчително да създавате нови контакти, да тръгвате на дълъг път и да купувате скъпи вещи през тази седмица. Всяко едно от тези действия може да предизвика неприятни изненади. Разчитайте само на себе си и работете с умерено темпо. Най-вероятно ще се наложи да направите някакви непредвидени разходи. Във ваш интерес е да се ограничите до бюджета, с който разполагате и да не прибягвате до заеми.

Козирог

Придържайте се към принципите си, стига те да не са в разрез с правилата. Не се чувствайте задължени да обяснявате постъпките си на когото и да било, само защото някой не ги одобрява. Ако не навлизате в чуждо пространство и не засягате ничии интереси с работата си, значи няма причини да променяте плановете и да се отказвате от намеренията си. Успоредно с рутинните задължения ще получите предложение и за допълнителна работа, с която не бихте имали проблем да се справите. Заемете се, но не споделяйте замислите си и не очаквайте незабавни приходи. Обещаното заплащане ще получите по-късно.

Водолей

Необичайно и по-скоро безпричинно настроението ви през тази седмица ще е преобладаващо меланхолично. Почти непрекъснато ще ви спохождат тъжни мисли, спомени, от които се опитвате да избягате. Съвсем обикновени на пръв поглед случки ще ви напомнят грешки или ваши предишни действия, с които не сте особено горди. В състояние сте да прогоните мрачното настроение и да възстановите обичайния си оптимизъм. Разговаряйте по-често със старите приятели, с хората, които ви обичат, разбират, окуражават. Направете съпоставка между постигнатото и очакванията си. Отчитайки собствения си напредък няма начин да не се окуражите. Две неща трябва да пазите старателно: нервите и парите си. Във финансово отношение ще са по-успешни представителите на вашия знак, които работят самостоятелно. Ако предложенията ви не получат одобрение веднага, не настоявайте на своето. Ограничете разходите до ежедневно необходимите.

Риби

Новите и неочаквани задачи буквално ще ви затрупат като лавина още през първите няколко дни. Опасенията, че не разполагате с достатъчно време, ресурси или информация първоначално може да ви уплашат, но страхът ви ще е съвсем неоснователен. Мобилизирайте се, създайте си точен и реален график на работа и се заемете със задълженията си старателно и последователно. Достатъчно е да запазите спокойствие, помощта сама ще ви намери, няма да се наложи да я търсите. Избягвайте местата, където има струпване на много хора. От една страна за да не навредите на здравето си и от друга, за да не станете жертва на посегателство от страна на крадци и мошеници. Следете внимателно информацията за финансовото си състояние. Във ваш интерес е да сте „в курса“ на наличностите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари