IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 1 април

1 април 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

С чиста съвест може да го дадете „на уволнение“ днес. Пазете си нервните клетки от натрапници. Позволете си някоя любима глезотия. Никога не е късно човек да си купи бутилка хубаво вино, да си пусне предпочитана музика и да си оправи настроението, независимо дали е с компания или не.

Телец

Нали знаете, инатът е най-силното ви качество. А работата никога няма да свърши. Използвайте ината си за правене на добри неща. За себе си, естествено! Заменете работохолизма с доза здравословен егоизъм, изпратете децата при баба им, брачния партньор за зелен хайвер, а вие си организирайте домашно парти с приятели поради невъзможност да отидете на заведение.

Близнаци

Умението ви да се сработвате с всички и да се адаптирате към всякакви ситуации е изумителен талант, от който можете да се възползвате без никакви угризения. С каквато и лъжа да си послужите днес няма да се възприеме за измама. Обадете се на шефа и съобщете, че не можете да отидете на работа. Ангажирани сте с нещо спешно: сбирка на дресьорите на змии, спасяване на бездомни патици от удавяне… Каквото и да е – колкото по-абсурдно, толкова по-убедително ще звучи, изречено от вас.

Рак

Разчупете рамката на динамичния си стереотип, поне веднъж излезте от „обичайната си роля“. Променете облеклото, храната, транспорта, с който пътувате. Изобщо, сюрпризирайте околните. Нека си имат едно наум, да ви приемат насериозно, да се подготвят и за по-впечатляващи изненади.

Лъв

Да сте силни и независими е чудесно, но не сте ли си помисляли, че ако оставите инициативата на околните, може да си осигурите незабравими преживявания. Подскажете деликатно какво би ви зарадвало и наблюдавайте. С такова желание ще ви угаждат, че ще са чак умилителни.

Дева

Всички знаят, че сте практични, разумни и пестеливи, но това не значи, че от време на време не трябва да „поразвържете кесията“. Вярно, моментът е неприятен, лок-даун, магазините затворени, обаче за такива случаи има и интернет. Позвънете на приятели, поканете ги у дома и нека всеки предварително заяви по телефона доставката си. В края на вечерта ще установите, че за пореден път сте дръпнали „печелившата карта“.

Везни

Лъжата, смехът и шегите са навсякъде около вас, освободете се от съмненията и се забавлявайте. Ако прекалено дълго обмисляте кое е правилно и кое – не, накрая ще сте си останали само с мисленето и няма да можете да разказвате на внуците вълнуващите си спомени.

Скорпион

Помислете дали най-ужасният ви страх не е страхът от самия страх. От това да не ви се присмеят, да не изглеждате смешни в очите на другите. И дали днешният ден не е най-подходящият, в който да се преборите със страха. Просто направете нещо приятно за околните. Ще ви се отблагодарят многократно и ще ви заредят с усмивки за месеци напред.

Стрелец

Всички знаят, че можете всичко и обикновено тихомълком и потайно ви прехвърлят, ако не всички, то поне част от ангажиментите си. Огледайте се внимателно, усмихнете се чаровно, погледнете ги сериозно и… действайте. С тайнствен глас им „поверете“ най-сложните си задачи, след което бързо изчезнете от полезрението им и се отдайте на любимите си занимания.

Козирог

В деня на хумора и шегата със сигурност ще осъзнаете, че професионализмът е важен, но не е най-важен. Не по-малко важно е човек да умее да се забавлява. И ако до този момент не сте се научили как да го правите, може би не е зле днес да се посветите на усвояването на тези умения.

Водолей

За вас предизвикателствата никога не са достатъчно вълнуващи и изненадите никога не са абсолютно тайнствени. Каквото и да се случи, все търсите, проучвате, не вярвате, че сте стигнали до същността на събитията. Добре, че веднъж в годината я има датата първи април, та да си отдъхнете, издирвайки истината в „чувала с лъжите“.

Риби

Загадъчни и искрени, изглеждате така, че на околните просто „отвътре им идва“ да ви излъжат. И ако в останалите дни от годината бихте приели опитите им със снизходителна усмивка, то днес разполагате с перфектната възможност да им се реванширате. При това ще можете да „ги врътнете“ така майсторски и невинно, че да осъзнаят коварната ви тактика чак следващата седмица.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари