IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 април

12 април 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Новолунието е във вашия знак. Заниманията ви ще са доста по количество и разнообразни по вид. На моменти ще ви е трудно да се съсредоточите, ще се налага скоростно да се преориентирате в дейностите и обстановката. Започнете с най-трудното, за да изразходвате правилно енергията си.

Телец

Опитайте се да довършите изоставените задачи, да намерите отговор на старите спорове. Ако въпреки положените усилия не стигнете до краен резултат, то значи, че е по-добре да ги оставите в състоянието, в което са и да не инвестирате повече сили в тях.

Близнаци

Доверете се на „шестото си чувство“. Ще ви подскаже как да реализирате свое съкровено желание или пък какво ви е пречело да го направите до момента. Направете каквото се изисква от вас, но не споделяйте прозрението си.

Рак

Действайте активно. Ще намерите решение дори на най-заплетените казуси и ще получите помощ в най-трудните ситуации, стига да сте достатъчно съобразителни и готови да приложите нови начини на работа. Ще се убедите, че успехите често са пряко свързани с промяната.

Лъв

Обмисляйте действията си задълбочено, реализирайте ги самостоятелно и последователно. Не вярвайте на обещания и не си позволявайте извънредни разходи. Избягвайте разговорите, които биха разкрили някаква ваша лична тайна.

Дева

Придържайте се към обичайните си занимания. Не е подходящо днес да се обръщате с молби към шефа си или да се опитвате да решавате проблеми, зависещи от съдействието на държавната администрация. Почти сигурно е, че ще „ударите на камък“.

Везни

Прекалено сте чувствителни и ще сте по-работоспособни, ако ограничите контактите. Не го ли направите, рискувате да се задълбочите в чужди проблеми, вместо в собствените си ангажименти и да не спазите обещаните срокове.

Скорпион

Новостите от днешния ден ще са интригуващи, независимо от характера си. Не е изключено да се запознаете с нови хора, да посетите място, където никога не сте били. Може да не успеете с всички набелязани задачи, но пък ще натрупате незабравими спомени.

Стрелец

Тонусът и работоспособността ви са високи и са в синхрон. Редувайте умствени с физически занимания и по възможност ориентирайте усилията си към дейности, зависещи само от вас. Всяка чужда намеса ще е по-скоро вредна.

Козирог

В повечето си дейности ще се натъквате на непълноти, неизвестности, липса на информация. Ще ви е нужно повече време, отколкото сте предвидили и този факт може да предизвика неувереност, напрежение. Прегледайте и променете графика си, ако се налага.

Водолей

Имунната ви система е леко нестабилна. Ограничете контактите. Ако някой непрекъснато оспорва мнението и решенията ви, не се разправяйте, а изчакайте. Ситуацията е динамична и ще се промени.

Риби

Началото на деня ще е динамично и стимулиращо, но независимо от това не е желателно да прекалявате с инициативата. Подбирайте внимателно храната, която имате намерение да употребите и спазвайте дозировката, ако приемате лекарства.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари