IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: От какво се нуждаете, за да сте щастливи?

13 април 2021 17 30

Ако сте Дева, научете се да казвате „не“, ако сте Риби – започнете да казвате „да“

Istock

Istock

Няма съмнение относно факта, че щастието носи здраве и удовлетворение. Според едно проучване, публикувано в списание Journal of Happiness, степента, до която болестта нарушава ежедневното функциониране, е свързана с намалено щастие. Всъщност щастието намалява риска от сърдечносъдови заболявания, понижава кръвното налягане, осигурява по-добър сън, намалява стреса и др.

И така, за всички нас, вярващи в зодиите, ето един поглед към това, което ни трябва, за да бъдем щастливи, базирано на нашия звезден знак:

Овен

Разберете, че никой не е съвършен, дори и вие. Преодолейте вътрешния си натиск да бъдете номер едно винаги и във всичко. Не е нужно все да се конкурирате за челното място! Колкото по-скоро направите това, толкова по-бързо ще можете да приемете недостатъците си и себе си като цяло. Това ще ви направи доста по-доволни и щастливи.

Телец

Разберете, че не е нужно да сте част от дългосрочна връзка, за да сте щастливи. Не ви трябва романтичен партньор, за да усещате удовлетворение от живота си. Единствената връзка, която има най-голямо значение за всеки човек, е връзката между ума и душата му. Това трябва да е най-пълноценната и смислена връзка в живота ви. Преди всичко трябва да обичате себе си!

Близнаци

Насилете се да бъдете малко по-задълбочен в мислите и поведението си човек. Вие сте склонни да си губите времето в празни приказки, в клюки и в безсмислени разговори. Трябва обаче да се опитате да се свържете с важните хора в живота си на по-дълбоко ниво. Така ще можете да създадете по-силни и трайни взаимоотношения, които ще ви донесат щастие.

Рак

Опитайте се да се обградите с оптимистични и усмихнати хора, които ще ви подкрепят както в добри, така и в лоши времена. Когато един човек от зодия Рак има подходящата, стабилна и позитивна опора в живота си, той се окрилява и мотивира най-много. А мотивираният Рак буквално има силата и смелостта да покори всички върхове в света.

Лъв

Инвестирайте времето, харизмата и енергията си в нещо по-голямо и по-значимо от самия себе си. Посветете се на подходящ хуманитарен или социалнозначим проект, който ще ви позволи да покажете колко сте сърцат и качествен като човек! Подобна инициатива ще ви изпълни с гордост, а това ще донесе истински покой на вашия любящ и щедър дух.

Дева

Спрете да се опитвате да се харесвате на всички хора и се съсредоточете върху щастието си. В момента, в който се освободите от необходимостта винаги да радвате и да служите на хората около себе си, ще почувствате, че най-накрая другите ви уважават и ценят. Научете се да казвате „не“ и да изразявате мнението си категорично и свободно. Това ще повиши увереността ви и ще ви донесе удовлетворение.

Везни

Вие сте най-уравновесеният знак, но търсенето на баланс често ви затормозява много. Не посвещавайте прекалено много от времето си на една определена сфера от живота си или на конкретни свои мисли. Понякога животът трябва просто да се живее, без много да се мисли върху него! Успокойте се и разберете, че стига да пожелаете, ще намерите време за всичко, и за половинката, и за приятелите си, и за работата, и за личните си хобита.

Скорпион

Опитайте се да бъдете по-оптимистично настроени и спрете да изпитвате недоволство от какво ли не и за какво ли не. Въпреки че може би не го осъзнавате, вие имате склонност да гледате на света доста критично и мрачно, а тази тежест и нагласа създават проблеми в личните ви отношения. Научете се да прощавате и да забравяте и ще започнете да изпитвате по-голямо удовлетворение от всичко в живота си.

Стрелец

Уж сте усмихнати и позитивни, но понякога можете да бъдете много заядливи и тесногръди! Научете се да водите по-спокойно разговорите си с хората, спрете да влизате в конфронтации за щяло и нещяло и приемайте по-лесно чуждата гледна точка. Това ще ви позволи да избегнете излишната драма с хората в живота си, а спокойствието във взаимоотношенията ще ви донесе по-голямо щастие.

Козирог

Опитайте се да си вземете свободно време от работата си, за да се съсредоточите върху личния си живот. Трябва да осъзнаете важността на отношенията си с важните и близките хора в живота си. Точно те са онези, които могат да ви донесат най-голямо удовлетворение от всичко, което правите дори и в кариерата си. Просто подредете приоритетите си правилно!

Водолей

Не делегирайте на никого властта над самия себе си! Не позволявайте на никого да ви кара да се чувствате така, сякаш не сте достатъчно добри, защото това просто не е вярно. Приемете личността си с всичките ѝ странности и другите също ще ви приемат такива каквито сте. Именно това, че сте различни, ви прави уникални, а трябва да се научите да се гордеете с този факт!

Риби

Не се тревожете за бъдещето излишно, а и не се вторачвайте в миналото. Това ще съсипе настоящето ви. Просто живейте за момента и му се наслаждавайте. Опитайте се да бъдете малко по-спонтанни и се научете да казвате по-лесно „да“ на приключенията и новостите. Освен това не се оплаквайте и не мрънкайте излишно, особено когато нямате причина за това!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари