IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 април

15 април 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се наложи да направите допълнителни разходи и те най-вероятно ще са свързани с някого от членовете на семейството, но поводът ще е приятен. Положителните емоции ще ви вдъхновят и ще успеете без усилия да разгърнете скритите си таланти.

Телец

Успехите от днешния ден може да са дребни, но ще са важни. Ще успеете да довършите отдавна започнати дейности. Ще подобрите отношенията си с някого, с когото сте в конфликт и като щастлив завършек на деня след обед може да ви посетят приятели, които обичате, но не сте виждали от доста време. Със сигурност няма да има от какво да се оплаквате днес.

Близнаци

Придържайте се към принципите си. На моменти може да усещате, че вие не разбирате мотивите за постъпките на околните, а още по-малко пък те разбират вас. Не е изключено да получите предложение за нова или допълнителна работа. Преди да отговорите, помислете много задълбочено дали наистина имате желание да се изявявате във въпросната сфера или е моментно любопитство.

Рак

Професионалните занимания ще погълнат цялото ви внимание. Ще сте толкова ангажирани, че няма да разполагате с достатъчно лично време, което вероятно ще предизвика безпокойство и раздразнителност. Най-ефективният начин за възстановяване на тонуса ще е да си организирате разходка сред природата, по възможност без или в камерна компания.

Лъв

Подредете програмата си още в самото начало на деня и се придържайте към първоначалните си намерения, доколкото е възможно. Намалете контактите, ограничете частните разговори, проявете последователност и със сигурност ще има от какво да сте доволни.

Дева

Придържайте се към общата тенденция и не се опитвайте да влияете върху събитията. Заемете пасивна позиция, изчаквайте, адаптирайте се към случващото се. Ще сте много по-ефективни и ще постигнете по-добри резултати с по-малко усилия.

Везни

Важно съобщение може да ви принуди да предприемете пътуване. Подгответе го внимателно, независимо че ще е непредвидено. Въздържайте се от рискови действия, подбирайте обезопасени маршрути.

Скорпион

На интересни случки ще присъствате днес. Наблюдавайте поведението на участниците. Ще потвърдят с думите и действията си някои ваши предположения и ще ви помогнат да се освободите от неоснователни съмнения. Настроението ви през целия ден ще е бодро.

Стрелец

Един от дните, в които ще сте много повече емоционални, отколкото разумни. Подобно съотношение между логика и чувства, естествено, е предпоставка за серия неприятни грешки. Ако ограничите контактите и не се занимавате с отговорни и перспективни дейности, бихте могли да предотвратите „пораженията“.

Козирог

В началото на деня с каквото и да се заемете, ще ви се получава без особено напрежение. Постепенно натоварването ще расте, неяснотите – също, но точно в този момент ще ви предложат помощ. В ранния следобед всичко важно ще е довършено и ще можете да си позволите някакво предпочитано развлечение.

Водолей

С комична случка или новина ще започне днешният ден и ще ви зареди с добро настроение. Едновременно с това обаче ще ви е трудно да се съсредоточите към занимания, изискващи интелектуални усилия. Ориентирайте се към познати дейности и бъдете предпазливи при контакти с непознати.

Риби

Ако ви предложат да участвате в кратко пътешествие, съобразете се с финансовите си възможности. В случай, че можете да си го позволите, не отказвайте. Проявете активност при уговаряне на делови оферти. В благоприятна позиция сте и ще можете да диктувате условията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари