IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 5 май

5 май 2021 08 50

Ето какво вещаят звездите за днешния ден

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Започнете деня с преглед на вече обработените документи. Няма да сгрешите, ако насрочите важните дискусии за ранния следобед. Вечерта, разчиствайки у дома, е възможно да намерите отдавна изчезнали от полезрението ви предмети.

Телец

Прословутото ви търпение в комбинация с висока доза съчувствие ще улесни контактите ви, независимо че част от тях ще са с хора, които не са ви особено симпатични. Въпреки всичко, ще сте много по-склонни да подминете без коментар грешките им и да помогнете да ги отстранят.

Близнаци

Настроението ви е романтично и сте далеч по-отстъпчиви от обикновено. Ако имате желание да изгладите съществуващи към момента конфликти с роднини или съседи, ще разполагате с достатъчно варианти да го направите. Ще си навредите, само ако се опитате да превърнете деловите отношения в интимни.

Рак

Преценявайте внимателно с кого и по какъв начин да споделяте детайли от личния си живот. Не е изключено някой от събеседниците ви умишлено или не да извади наяве ваша тайна, която старателно се опитвате да запазите.

Лъв

Въздържайте се от прояви на разточителност, които биха ви създали врагове, а отделно от това ще причинят и трудни за възстановяване загуби. Не се отказвайте обаче, от идеята да направите мил подарък или друг жест на някого от деловите си партньори. Ще се отрази положително на съвместната ви работа.

Дева

Анализирайте внимателно финансовото си състояние, предстоящите разходи, очакваните приходи. Най-вероятно ще откриете резерви за подобряване на резултатите. Практическите ви дейности ще дадат резултат по-бързо, отколкото предполагате.

Везни

Следвайте въображението си. Ще ви стимулира да се заемете с най-трудните казуси и да ги финализирате с размах. Действие или изказване на личност, с която ви свързват неформални интереси, ще ви впечатли.

Скорпион

Придържайте се към принципите си. Подхождайте с присъщата си мнителност към предложения за участие в дейности, обещаващи бързо забогатяване. Колкото са по-изкушаващи, толкова по-голяма измама ще се окажат.

Стрелец

Разговорите с новите ви познати или делови партньори ще са интензивни и интригуващи. Следвайте логиката на събитията и не ги идеализирайте, колкото и добро впечатление да са ви направили в дадения момент. Ако успеете да запазите границата между желание и действителност, съвсем точно ще разберете кои проекти са печеливши и кои ще останат в сферата на добрите намерения.

Козирог

Приемайте новите идеи с умерен оптимизъм и минимална доза консерватизъм. Във всяка една от тях ще има добри възможности за подобряване на материалното ви състояние и ако не преувеличавате значението им, не бихте имали затруднения при реализацията.

Водолей

Опитайте се да оцените реалната същност на детайлите. Преди да си зададете въпроса: какво ще правя, запитайте се: как ще го направя. Би било погрешна тактика да омаловажавате или да преувеличавате значението на информацията и ресурсите, с които разполагате.

Риби

Не си поставяйте твърде амбициозни задачи и не давайте каквито и да било обещания. Фактите в по-голямата си част ще са неясни и заблуждаващи. Ако се налага да сключвате договори или да подписвате важни документи, преглеждайте ги обстойно. В някои текстове може да има уловки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари