IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как се държите с бившия си, въз основа на вашата зодия?

28 април 2021 17 30

Някои знаци късат връзката завинаги, други си остават приятели с експоловинката

Istock

Можете ли да преминете бързо през раздялата или ще ви отнеме известно време, за да преодолеете краха на връзката си? Какво е за вас неуспешната любовна история – затворена глава от книга или началото на нов вид взаимоотношения? Вижте как се отнасяте към бившата си половинка след вашата раздяла, базирано на зодията ви:

Овен

Хората от зодия Овен са лъчезарни и интензивни личности. Това се отразява и в отношенията им с техните експартньори. Човекът Овен ще положи максимални усилия да остане в добри, приятелски отношения с бившата си половинка. За Овена е наистина трудно да прекъсне изцяло връзката си с човек, когото е обичал истински. По-скоро този човек ще остане завинаги в живота му, дори и да не му е романтичен партньор.

Телец

Ако сте от упоритата зодия Телец, то вие по-скоро ще искате да прекъснете всякакви връзки с вашия бивш любим. Телците обичат страстно и дълбоко и влагат много в романтичните си отношения. Следователно раздялата им действа много разочароващо. Именно затова те предпочитат да продължат напред, без да се обръщат назад, защото иначе са склонни да се потапят в спомените си за своя експартньор и да попадат в капана на миналото.

Близнаци

Близнаците са сантиментални личности, които също трудно се отърсват от чувствата си към своя експартньор. Ако сте родени под този знак, възможно е да останете в контакт с бившия си любим за известно време и да продължите да го обичате почти по същия начин, както и преди раздялата ви. С течение на времето вие ще откриете нещо, което да ви разсее от несгодите в любовния ви живот и ще спрете да се безпокоите за миналото.

Рак

Щом сте зодия Рак, вие сте чувствителен, но силен човек. Вие не отваряте сърцето си пред твърде много хора и следователно раздялата с половинката ще ви донесе истинска тъга. Може и да си поплаквате в собствената си компания, но ще имате силата да продължите напред. Възможно е да отрежете всякакъв контакт със своя бивш любим, защото ще го възприемате като лош опит, от който трябва да си вземете важен житейски урок.

Лъв

Хората от зодия Лъв търсят внимание през целия си живот, така че и след раздялата си със своята половинка, те ще останат в контакт с нея, особено ако тя ги търси и им отделя от времето си. Ако сте истински Лъв, то вие няма да хленчите твърде дълго, нито пък да се вайкате за несполучливата си любовна история. По-скоро бързо ще започнете да се оглеждате за нова връзка, защото просто имате нужда от чуждото обожание.

Дева

Хората от зодия Дева са интелигентни и разумни личности. Ако вие сте родени под този знак, вероятно ще се държите резервирано и хладно към бившия си партньор, защото осъзнавате, че връщане назад няма. Вашият интелект ще ви сигнализира, че след тази раздяла, особено ако причината е била в експоловинката ви, ще трябва да прекъснете всички връзки с него, в името на по-светлото си бъдеще. Обикновено Девите се отнасят към бившите си половинки като към прочетени книги.

Везни

Везните са любвеобилни, грижовни и мили хора. Тази тяхна природа се отразява и в отношенията им. Те се грижат и обичат любимия си до такава степен, че им е трудно да продължат напред след раздялата. Те чувстват празнота в живота си, след като прекратят романтичните си отношения. Именно затова те продължават да се интересуват от неговия/нейния живот и години след края на връзката. Везните винаги успяват да запазят добрия тон с експоловинката си.

Скорпион

Скорпионите имат глад за влияние, който ги прави затворени, когато става въпрос за изразяване на емоции. Те смятат, че губят силата си, когато показват чувствата си. Когато се разделят с някого, те полагат максимални усилия, за да скрият нараненото си сърце. Те го правят толкова успешно, че техният експартньор вярва, че на тях изобщо не им пука. Ако сте Скорпион ще запазите хладни отношения с бившия си и така ще скриете колко много ви боли.

Стрелец

Вие сте авантюристично настроен човек, който е готов винаги да изпробва нови неща. Така че дори и наскоро да сте преживели романтична раздяла, едва ли сте кой знае колко съкрушени. Стрелците по принцип приемат философски разделите и не губят надежда, че ще срещнат по-подходящ партньор. Това отношение ги прави достатъчно силни, за да си останат приятели или по-скоро добри познати със своята експоловинка.

Козирог

Козирозите се раждат с необходимостта да се чувстват достойни. Следователно, когато влязат във връзка, те дават всичко от себе си тези отношения да пребъдат. Ако връзката приключи, те са силно обезпокоени и смятат, че те са се провалили. Козирогът не може да приеме, че другият човек си е тръгнал, просто защото вече не го обича. Затова е възможно да се опита да възстанови връзката до момент, в който да стане досаден.

Водолей

Хората, родени под този знак, са горди и дистанцирани като поведение. Това оказва влияние и върху връзките им. Те рядко са напълно отворени към своите партньори, но именно това им помага да преодоляват по-лесно разделите. Никога няма да откриете Водолей, който да е твърде депресиран от края на любовните си отношения. Но истината е, че той ще предпочете да заличи следите от бившия си партньор в своя живот.

Риби

Рибите са мечтатели. Те вярват, че ако положат големи усилия и направят жертви в името на любовта, тя ще бъде вечна. Те са състрадателни хора, поради което се държат много добре към бившите си. Ако сте Риби, вие ще останете приятелски настроени към експоловинката си и никога няма да ѝ позволите да изчезне напълно от живота ви, дори приятелството ви да е болезнено за вас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари