IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 10 май

10 май 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Разпределете задачите си така, че да изразходвате силите си равномерно. Започнете деня с най-важното като едновременно с това ограничите контактите доколкото е възможно. Всяка минута, която посветите на околните без това да е наистина необходимо, ще е във ваша вреда.

Телец

Придържайте се към класическия принцип, че трябва да се държите с партньорите си така, както бихте желали те да се държат с вас. Ако не желаете някой да навлезе във вашата територия, не навлизайте в чуждата. Правете покупките си икономично.

Близнаци

Постарайте се да не привличате вниманието. Заедно с привържениците ще си спечелите и врагове, които рано или късно ще покажат на какво са способни. Денят ще е по-скоро монотонен, но не е желателно да създавате „събития“ само с цел да изгоните скуката.

Рак

Отговор на труден въпрос ще получите оттам, откъдето най-малко очаквате: медийно съобщение, неволно подслушан разговор, коментар в социалните мрежи. Едновременно ще се почувствате изпълнени със спокойствие и вдъхновение. Посветете се на рутинните задачи до момента, в който си изградите ясна тактика за последващите си действия.

Лъв

В началото на деня може да се почувствате леко апатични, да нямате желание за активна работа. Създайте ред около себе си и леко променете обстановката. Ще ви тонизира и мотивира да възстановите обичайното си темпо и да спазите набелязания график. Оказвайте съдействие с препоръки или директна намеса, само ако ви помолят.

Дева

Преценете много внимателно дали е настъпил подходящият момент за стартиране на новите ви проекти, ако някой упорито се опитва да ви убеди да ги започнете. Съобразете се с наличните ресурси и със собствените си принципи. Може да се окаже опит за намеса, целящ да навреди на професионалните ви позиции.

Везни

Преди да се заемете с практическото изпълнение на каквато и да е задача, отделете време за обмисляне на дългосрочния ефект от изпълнението ѝ. Действайте с умерено темпо и проявете старание при изработването на детайлите. Ще си спестите необходимостта да правите корекции „в движение“.

Скорпион

Подхождайте към днешните си занимания разумно, прагматично и без излишен ентусиазъм. Подредете програмата прецизно, за да не се окаже, че сте вложили време и сили в дейности, чиято необходимост е отпаднала в момента на довършването им.

Стрелец

Редувайте задължителните занимания с такива, които ви доставят удоволствие. Ако съвсем нямате такава възможност, редувайте интелектуални с физически активности. Колкото по-често разнообразявате работата си, толкова по-лесно ще я свършите и толкова по-добри резултати ще получите.

Козирог

Преди да забележите и укорите грешките на другите, помислете за собствените си грешки. Ако установите, че съвсем не сте пример за подражание, то приемете, че всеки има право на някакви пропуски без това да го превръща в аутсайдер. Вместо критика предложете безкористната си помощ. Ще е и полезно, и приятно.

Водолей

Най-лесният начин за елиминиране поне на част от неприятностите е да намалите контактите. С колкото по-малко хора общувате днес, с толкова по-малко глупости ще ви занимават. Не коментирайте успехите си, ще предизвикате завист.

Риби

В началото на деня проблемите на приятелите ще се окажат по-важни от вашите собствени. Ще се наложи да промените част от графика си, за да откликнете на призивите им за помощ. Преценете важността на задачите си обективно и не отлагайте онези, които биха навредили на приходите ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари