IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

10 май 2021 17 30

Астрологична прогноза за периода 10 – 16 май

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате в следващите седем дни? Tialoto.bg ви предлага хороскоп за периода 10 – 16 май. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен

Работоспособността ви ще е висока, но това не значи, че трябва да изразходвате силите си необмислено и по инерция. Разпределяйте ангажиментите, преценявайте внимателно всяка следваща крачка. Едно от условията да постигнете поставените цели без особени усилия е да подхождате към контактите си с известна доза прагматизъм. Звучи меркантилно, но ще е полезно, а ако го направите и достатъчно деликатно, няма да предизвика негативни реакции.

Телец

Не пренебрегвайте сигналите за здравословен проблем. Наблюдавайте състоянието си старателно, но без да стигате до вманиачаване. Неразположението, доколкото го има, най-вероятно ще засегне храносмилателната ви система. Ще го преодолеете, без да се налага да приемате лекарства. Ще е достатъчно само да промените типа и количеството на употребяваните хранителни продукти. Със сигурност ще се почувствате по-добре, ако намалите консумацията на бобови култури, картофи и цитрусови плодове. При необходимост да се справите с трудни казуси, споделете ги с по-възрастни роднини. Препоръките им ще се окажат точни.

Близнаци

Тонусът ви ще е стабилен и ще сте доста по-стремителни от обикновено. Интуицията ви също ще е по-силна. Някои ваши хрумвания може да изглеждат странни и ексцентрични, но ще се окажат по-ефективни от разумните и логични аргументи на опонентите ви. Конкретните резултати ще са абсолютно реални и ще потвърдят практическата стойност на замислите ви. Неприятни преживявания няма да липсват, но в такива моменти е важно да запазите присъствие на духа, да съхраните душевното си равновесие и да приемате фактите без паника.

Рак

Обичайните рутинни занимания ще запълнят по-голямата част от времето ви. На моменти вероятно ще изпитате отегчение, което може да премине в меланхолия. От вас зависи да предотвратите подобни пристъпи на лошо настроение. Разпределете ангажиментите си така, че да разнообразите периодите на почивка със спорт, предпочитани интелектуални развлечения, срещи с приятели и с природата. След принудително дългия лок-даун период всяка минута, прекарана на открито под топлите лъчи на слънцето ще ви се отрази тонизиращо.

Лъв

Деловите ви партньори ще са необичайно активни през следващите дни. Подобно поведение може да предизвика съмнения и те ще са основателни. Прегледайте крайните срокове на текущите си сделки. Не е изключено да сте забравили, че част от тях са в своя край и че условията по изпълнението им се променят. Преценете какво е по-изгодно за вас от гледна точка на финансовия резултат и действайте в предпочетеното направление. Част от преговорите може да се окажат изнервящи и непрекъснато да се чувствате като в „глуха“ улица. Във ваш интерес е да не давате воля на емоциите, които ще навредят на обективността ви.

Дева

Част от ангажиментите може да са свързани с пътуване, което не сте включили в предварителните си планове. Не го отлагайте, преживяванията ще са вълнуващи. Някои като трафик, необходимост да се съобразявате с чужда воля, ще са по-скоро притеснителни. Други ще са забавни, комични, дори занимателни. Дълго ще помните и едните, и другите, а едновременно с това ще създадете нови контакти и ще промените леко част от концепциите си. Реагирайте на неприятностите с чувство за хумор. Ако не можете да им въздействате или да ги предотвратите, нищо не ви пречи да се шегувате с тях.

Везни

Преобладаващо контактите и разговорите ви през тази седмица ще са с хора от миналото. Преживяванията ще са приятни, ако покрай старите спомени не възобновите старите спорове. Ако все още ви измъчва мисълта за някаква преживяна преди време неприятност, то именно намесата на партньор или колега, с когото работите отскоро, ще ви помогне да намерите бързо и ефективно решение на казуса. Със сигурност повече от веднъж ще се наложи да се справяте с разни дребни битови грижи или аварии. Крайните резултати зависят от правилната ви преценка дали да се заемете самостоятелно или да потърсите помощ от професионалисти.

Скорпион

Сензитивността ви ще е повишена. Опитайте се да не приемате изказванията на околните твърде лично и твърде надълбоко. Не реагирайте на критиките за поведението или работата ви, а помислете върху чутото. Потърсете рационалното зрънце. Ще ви помогне повече, отколкото сте си представяли. Обмисляйте личните проблеми самостоятелно и стартирайте промени, само когато сте абсолютно сигурни в необходимостта от тях. Ако в плановете ви влизат действия, свързани с покупко-продажба на недвижимо имущество, най-вероятно ще напреднете с осъществяването на сделката. В случай, че се натъкнете на спънки за финализирането ѝ, приемете ги като сигнал, с който е във ваш интерес да се съобразите.

Стрелец

Както сигналите на околните, така и събитията като цяло ще са неясни, несигурни, трудни за ориентация. Едно от важните условия да определите собственото си място в обстановката е да запазите спокойствие, да мислите прагматично и хладнокръвно. Неприятностите или по-точно „ударите под кръста“ ще дойдат оттам, откъдето най-малко очаквате. Следвайки принципите си ще постигнете много по-лесно набелязаните цели, отколкото залагайки на чужди съвети. Окуражаващо е, че приятелите няма да ви изоставят в трудни моменти. Може да не помогнат директно, но ще ви подкрепят и заредят със самоувереност.

Козирог

Най-правилният подход спрямо абсолютно всички случки, в които предстои да попаднете, е прагматичният. Съобразявайте решенията си с крайния финансов резултат, който очаквате или с ефекта върху материалното ви положение. Поддържайте равномерно темпо и умерена активност. Ще улесните себе си, ако не се набивате на очи. В началото на седмицата с приоритет ще са интелектуалните занимания или умствена работа, свързана с обработка на документи. След това поне няколко дни задачите ви ще изискват предимно физически усилия. Добрата новина е, че в края на седмицата ще можете да си позволите истинска почивка по ваш избор.

Водолей

Не пренебрегвайте грижата за себе си. Създайте си такъв режим на труд и почивка през тази седмица, че да избегнете възможността за обостряне на хроничните заболявания, ако страдате от такива. В случай, че употребявате лекарства, спазвайте стриктно дозировката и периодичността на прием. Вглеждайте се внимателно в действията на хората, с които общувате постоянно. Нечия постъпка ще потвърди съществуващите към момента ваши съмнения, че човекът чака удобен случай, за да ви навреди. Не бързайте да споделяте прозрението си. Ще разполагате с подходяща възможност не само да покажете, че сте наясно със ситуацията, но и да се предпазите от последващи зловредни действия.

Риби

Началото на седмицата ще е изпъстрено с дребни, но изнервящи конфликти между вас и близките ви. Стари спорове с предизвестен край, откровени капризи и претенции ще ви губят времето и поглъщат силите до момента, в който осъзнаете, че сте в затворен кръг, от който е крайно време да се измъкнете. Да запазите доброто си настроение и творчески потенциал зависи изцяло от вас. Игнорирайте всички опити да ви манипулират и да злоупотребяват с добротата и търпението ви и ще забележите коренна промяна в поведението на околните. Ще станат много по-сговорчиви, по-отстъпчиви, че и по-услужливи, установявайки че нямате никакво намерение да жертвате душевния си комфорт заради тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари